Vad ca sunt tot mai multi oameni care o apreciaza pe biciclista de la Cluj, cea care a luat la rost niste manifestanti.
1. Mitingul (impotriva drepturilor homosexualilor sau nici nu mai conteaza ce fel de miting ) era autorizat! Iar doamna (facand un teatru ieftin, dupa parerea mea) a intrat intre manifestanti sa ii certe. E ca si cum in mijlocul unei demonstratii a galeriei Steaua ar intra unul care sa ii ia la rost ca nu tin cu Dinamo. Fiind pericol ca lucrurile sa degenereze, ca spiritele sa se inflameze, Jandarmeria a luat-o de acolo. Perfect normal, oriunde in lume s-ar intampla la fel!
Duduia ar trebui sa spuna un mare „multumesc” pe facebook, ca au salvat-o de propria  prostie. Nicidecum sa tune impotriva jandarmilor. Mai ales ca a fost SOMATA.
ARTICOLUL 12, LITERA H, ART. 14.
„Este interzis ca persoane sau grupuri de persoane care nu au legatura cu adunarile publice organizate sa se infiltreze in rindul demonstrantilor, cu scopul de a tulbura normala desfasurare a acestora.

Cum sa o scoata jandarmii de acolo, daca ea nu a dorit sa plece? Prin puterea mintii?

2. Doamna este actrita, iar spectacolul continua pe facebook. Mii de oameni o apreciaza pentru „ce a facut si at vrea sa fie mult mai multi ca ea”. Sunt prea prost ca sa inteleg asta.
Pai sa lasam atunci 1000 de demonstranti impotriva homosexualilor si 1000 pro, si sa ii lasam sa urle unii la altii, zic. Eventual, sa le dam si niste topoare.

3. Desi, cel putin teoretic, am aceleasi crezuri ca si doamna, si sustin drepturile homosexualilor, aici nu este vorba despre asa ceva.
Ci despre un exercitiu ieftin si mizerabil de imagine, a unei doamne ahtiate dupa publicitate.

2 Comentarii la “Circ de 2 lei la Cluj.

  1. Mitica de la Liga says:

    De acord cu punctul 2 ?. Am vazut odata scris un comentariu la un articol din New York Times la un idiot care cumpara barci ieftine ( tepe binenteles ). Un internaut american ii scria ” ar trebui sa fii arestat. Pentru propria ta siguranta.
    La fel si cu cucoana respectiva. O idioata.

  2. Andu says:

    Poate ca doamna nu doreste publicitate ci sufera de ceva forma usoara de schizofrenie. N-o cunosc dar am cunoscut cateva persoane care avrau comportament asemanator…. desi in viata de zi cu zi aveau un compirtament normal, cu nimic iesit din comun. Doar ca uneori „adevarul” lor era absolut iar toti ceilalti erau manipulati ori idioti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *