Pachetul Silviu Iliuta

Pentru ca multor oameni cu bani le place sa faca bum, bum, adica sa omoare animale, tot felul de printi, printisori, conti si CEO de pe afara vin la noi in tara sa ucida la un pahar de vin. Ei ii zic „vanatoare”, desi naiba intelege care o fi logica acestui „sport”, la care tu esti inarmat, iar animalul e total nejutorat, haituit si (pentru smecheri) bagat intr-un mare tarc (cat sa dea impresia smecherilor ca vaneaza animale in libertate).


Printre marii vanatori ai planetei, adusi aici cu mandrie de tiriaci, se numara si Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein. Baiatul asta cu sange albastru a platit 7000 de euro la statul roman si tocmai l-a impuscat pe Arthur, cel mai mare urs observat in Romania, probabil in UE. Caci asa se face, dai banul si ucizi. Scrie  Agent Green (de unde e si poza) ca Arthur avea 17 ani, avea 593 de puncte din 600, adica orice vanator din lumea asta si-l dorea.
Pentru ca smecheria e maxima si printre printisori, el a declarat ca pleaca la vanatoarea unei ursoaice periculoase, care venea des in localitati. Cum ar veni, el era printul salvator, pentru ca Romania, in 2021, nu e in stare sa prinda un urs periculos prin impuscarea cu tranchilizante, ci trebuie sa vina printul calare sa ne scoata din rahat.
Numai ca Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein l-a „confundat” pe Arthur cu ursoaica, lucru absolut imposibil pentru orice chior, cu atat mai mult pentru un vanator.
Arthur a fost ucis, iar noi am ramas fara cel mai mare urs din Romania, probabil din UE.
Acum, capul lui Arthur zace pe peretele printului, care se lauda altor printi, la un pahar de vin, iar noi ramanem aceeasi tara bananiera in care smecherii, de orice origine, fac tot ce vor.

OFERTA! Click pe poza:

Pachetul Silviu Iliuta

 

 

 


“Cronicile

 

One thought on “Printisorul a ucis cel mai mare urs observat in Romania

Lasă un răspuns