„Practic, nu exista oferta mai buna pe piata!” a declarat directorul Cailor Aproape Ferate Romane.

„Cei doi indragostiti cumpara bilet in Gara de Nord, apoi urmeza o minunata saptamana la SPA, oferita de noi, direct in vagon, unde vor fi 45 de grade in timpul zilei si 44 noaptea. Nu se poate opri caldura. Cinele romantice in doi vor fi oferite de vagonul restaurant, unde vor gasi bere la sticla de plastic cu inimioare desenate pe capac.

Vor avea parte si de excursii in natura, in haltele in care se asteapta cate o ora. Pe la Pitesti deja tinerii vor avea 3 luni de cand locuiesc impreuna si le organizam o mica petrecere cu petarde. Speram sa urce cat mai multe.

In diverse halte, vor fi organizate excursii la rau, la racorire, cat timp trenul va fi la bariera. Caci va fi deja vara, normal.

Apoi la Sibiu asiguram un control ginecologic gratuit, caci ea va fi insarcinata, iar noi avem un ginecolog care face naveta. Prin Orastie va naste, deci daca e fata o sa ii spuna Orastioara, iar daca e baiat Accelerat. Nashu’ e cu noi, in tren, deci suntem asigurati.

La Arad ii vor astepta neamurile, unde vom organiza o nunta mica, oficiata de preotul care oricum vine pentru pacientii ce se mai duc pe drum, fiind batrani.

Luati acum bilete, e promotie!” a incheiat directorul.

Lasă un răspuns