Ah, ce fericire! Ah, ce fericire! Azi, 20 martie, La PSD se da malai!
Un nene simpatic sta si imparte sacose cu malai, faina si calendare.
Ah, ce frumos e sa fii votant PSD! Ar trebui sa primim un premiu sau ceva, macar sa ne faca pionieri.
17440258_1602225349805493_1994612741_n
Asa arata Romania perfecta a unui pesedist:
In fiecare zi, partidul va da un kil’ de faina si un litru de ulei! Ce bucurie! Ce bucurie!
Tot ce va trebui sa faca un pesedist: sa stea la coada la sediul partidului, sa socializeze, sa il injure pe Iohannis si pe basisti, apoi sa isi ia ratia.

Acasa, votantul PSD se va bucura cand il va vedea pe postas. Pensia i s-a dublat! Ce dulbat? Triplat! Nu mai conteaza ca painea s-a scumpit de zece ori. Cand vezi atata banet in mana, acesta devine un aspect secundar.
Doamna Olguta ne va da bani pentru orice, Dar cel mai important: ne va plati sa ne uitam la Antena 3!

Soferii o vor duce excelent. Cea mai mare bataie va fi pentru carnetul de sofer, maximum de cariera pe care o poate face un votant PSD. Daaaar, postul de sofer este anticamerea Secretarului de Stat. Pentru pesedistii care nu au inteles care e treaba cu anticamera: e de bine.

Nu mai exista corporatisti! Au disparut toti imperialistii, toti nenorocitii de straini care vor sa ne ia pamanturile, si femeile, si rosiile, si tara!
Si in toata Romania va curge lapte pe peretile cladirilor. Noi, cu salariile duble si burtile pline, vom sta cu canile la burlane si le vom umple cu lapte dulce. Din unele va curge lapte acru, iar pentru pesedistii mai mofturosi va curge iaurt cu fructe.

Vom avea gratare de la primarie. Mici, carnati, bere, festivalul gratarului, festivalul mustului, pomenii. Toate pe gratis si multe. Manelele sunt bonus!
Tot ce trebuie sa facem e sa ne imbulzim la coada la PSD, sa stam cu mana intinsa si sa ii votam. Apoi sa ii lasam sa fure.
Caci ale lor sunt ouale, zaharul, uleiul si faina, plus calendarele ortodoxe cu chipul alesilor PSD, brichetele si pixurile.

De Silviu Iliutacronicipebune

Citeste si: Uite cine danseaza vazuta de un hater.

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.  Transportul in tara, ORIUNDE, este de doar 5.9 lei.

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex! Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare. Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin. Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….” n-1

4 Comentarii la “Ah, ce fericire! La PSD Sector 4 se da malai!

  1. jan says:

    Silviule, ce facusi bre? Ai scris articolul mahmur? Am mai vazut cate o litera mancata, da’ ca in articolul asta niciodata. Daca continui asa te racoleaza astia in psd.

  2. Cătălin says:

    Dacă erau fructe și apă plata, cafea sau ceai de la McDonald’s eventual și ceva cazare gratis că să #rezist era de bine. Așa, cu faina și malai e de porc. Și normal că ce e de porc are legătură cu Dragnea, cu ferma fiului etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *