Asta e ziua in care platim toti pentru prostie.

Mai stii cand ziceai ca “fura, dar face si ceva”? Si ii votai!
Pai numai pana acum, in ultimii 30 de ani, aia care “face ceva” au furat de 150 000 000 de euro. Asta e prejudiciul celor care au fost prinsi. In realitate suma este mult, mult mai mare.

150 000 000 de euro furati inseamna aproximativ 3100 de ventilatoare mecanice, la costul mediu de 48 000/bucata.

Romania are azi mai putin de 1400 de ventilatoare mecanice. Sau va avea in curand, cateva zeci inteleg ca sunt pe drum, comandate de urgenta.

Azi e ziua in care realizezi ca maxim 1400 de oameni vor supravietui in cazul in care vor ajunge sa aiba nevoie de ele.

Azi platim pentru 30 de ani de prostie. Pentru ca am votat cu cwru’, de la Iliescu incoace, pentru ca ne-a pasat mai mult de punga de faina, de sticla de ulei, de postul nostru caldut de la stat, de sincuri. Pentru ca ne-a fost lene sa mergem la vot, ca “n-avem cu cine”. Desi era clar ca macar “aveam impotriva cui”.

Ne-am tratat politicienii ca pe niste stapani, nu ca pe niste simpli functionari ce sunt.

Nu ne-a pasat destul incat sa nu votam mizerii. Nu mie, nu tie, dar pentru o majoritate asa a fost. Acum ne-a ajuns la os.

Pesedistul Ciolacu zicea ca “nu e treaba PSD cum gestioneaza criza de acum”.
Pesedistul Ciolacu, reprezentantul unui partid care are pe constiinta furtul a unei mari parti din cele 3100 de ventilatoare. Pentru ca asta e: furt. Crima. Pesedistul Ciolacu, de la partidul care a facut spitale regionale doar cu pixul, pe hartie. Pai cum va spunea Dragnea la tabla, la Antena 3.? Pac, pac, 6-7 spitale, ca in programul de guvernare O gramada de bani aruncati pe garla, iar noi am platit cele mai scumpe schite din istorie. Cineva de la PSD vorbeste?! Are tupeul asta? Nesimtirea asta?

“Fura, dar face si ceva!” Parca nu mai suna la fgel de cool ca pana acum, nu?

Daca dupa criza asta vom invata sa nu mai toleram hoti in politica, va fi o mare realizare. Pentru ca murim. Din cauza lor, murim cu zile. Asa cum din cauza banilor furati de smecheri din sistemul de sanatate,
au murit cu zile pacientii de pana acum. De toate bolile. Zeci, sute de mii, in 30 de ani.

Macar asta sa invatam: NU MAi ALEGEM HOTI!

Dar tare mi-e ca la cat de superficiali suntem, n-o sa invatam nimic.

Citeste! Desteapta. Oferta:

“Cronicile

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *