Azi a trebuit sa ies la Lidl si mi-a cazut iar moralul. In spatele meu, la coada, un barbat zicea:
-Uite-l si pe bou’ asta (eu) cu masca, manusi, se crede medic!
M-am intors si nu i-am zis nimic. Si sincer, n-am dat doi lei pe el. Pana azi am vazut sute de bombardieri, de melteni, de cocalari, de ce vreti, si stiu ca orice dialog cu aceste primate e inutil. N-ai cum sa ii dai zece ani de educatie din doua vorbe.
Dar pustiul, un mic Elvis care a descoperit ca poti sa te dai cu juma’ de litru de gel la 10 ani, ii sorbea cuvintele tatalui. Nu i-am zis nici lui nimic, n-am avut argumentele la mine, dar m-am intristat rau. Ala mic e condamnat si inchis in puscaria vietii cu un patinte ca asta. Cati sunt asa? N-are nicio sansa.
Apoi au continuat sa faca misto de cei care purtau masti. Li se parea haios.
Zece mii daca sunt ca ei in tara asta… ne-am dus pe copca. ( sunt mai multi. We are fucked rau! – pentru romglezi)

3 thoughts on “Bombardierii nu poarta manusi si masti.

  1. Raschka Loredana says:

    Asta se doreste de la cel mai inalt nivel.Amintesc infratirea unui presedinte la balul lui Bercea mondialu….iar actuala conducere este ….desi nu as fi crezut posibil si mai malefica. Este posibil fiindca prea putini iau atitudine.Ne lipseste educatia cetateneasca.Am resignat,am aruncat prosopul.!

  2. Popa Eugen says:

    Care este scopul acestui articol? Sa ne aratati ca sunt oameni obraznici si fara bun simt, sau ca ce frumos, destept si disciplinat sunteti dumneavoastra?
    Eu cred ca sunteti un corist din brigada de propaganda.
    Mascare placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.