Bai, baieti, bai, haoticilor,
Si ma adresez acum smecherilor de la PSD. Si tabarei Teleorman, si tabarei Copilul Razvratit.
Consider ca si unii si altii mi-ati furat bani din buzunar. Plateam o rata in Euro2, am salariul in lei, iar acum cursul a luat-o razna. Diferenta catre banca o da prostul, adica EU. Grupa Mare se cearta cu Grupa Mica de gradinita, iar eu, ala care va plateste masa, dau bani si pentru prostia voastra.
Asa ca lasati naibii joaca de-a „avem guvern, n-avem guvern, stam capra la la UDMR, nu mai stam capra la UDMR, mai negociem o autonomie, nu mai negociem… !”
Alooo, gradinita, v-ati aratat destul chiloteii. Gata! Va spun educatoarei sa va dea afara! Puneti mana pe treaba, luati partidul ala si spalati-va cu el pe cap! Stiu ca v-au ales oamenii, nu imi bagati in fata porcaria asta. SSi asistatii social, si lenesii, si credulii, si aia prostiti de voi v-au ales sa faceti treaba, da? Toti! Nimeni nu v-a ales sa faceti economia muci si sa imi dinamitati mie ratele!
Nimeni nu v-a ales sa imi bagati mana in buzunar si, din cauza unor orgolii penibile ale sefului PSD si a razvratirii copilului sau neascultator, sa blocati tot in tara asta!
Pana va rezolvati voi problemele intre clanuri, as vrea sa va trimit chitanta diferentei de rata pe care tocmai am platit-o la banca. O trimit ambelor tabere, sa nu se supere nicuna. O dau si UDMR-ului sa v-o aprobe. (Nota: chitanta e facuta din hartie chinezeasca. Pe aia romaneasca a papat-o UDMR, cu tot cu copaci.)

PS: Romani, ati dat rate mai mari, din cauza cresterii cursului Euro? Liviu asteapta chitantele, le va deconta personal. Pai nu asa se face? Nu a vrut el tot ciolanul? L-am pus noi sa ne bage in asta? El greseste sa isi numeasca slugile, el sa deconteze!
Dictator, dictator, dar orice dictator de viitor trebuie sa mai si plateasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.