Au aparut smecherasii neamului romanesc. Aia  are cred ca daca incalca interdictiile sunt mai cu mot decat ceilalti.

Unu si-a plimbat peste de acvariu. L-a dus prin parc sa isi faca nevoiele la copac, apoi s-a jucat putin cu el pe strazi. Cand a fost prins plimbandu-se aiurea a scos legea care spune ca iti poti plimba animalul de companie. 

Altul a sarit geamul, desi era in izolare, si s-s dus sa-si caftesca soara. Nu ii daduse omul bataia saptamanala si avea reminder la telefon.

Al treilea a sunat la 112 si s-a vaitat ca il doare in pu*a. Apoi a ras.

Pentru toti cretinii astia “haiosi” platim noi. Chiar daca acum ne vine sa radem, mai tarziu o sa ne treaca.

Citeste! Desteapta. Oferta:

“Cronicile

2 Comentarii la “Barbat amendat ca a iesit sa-si plimbe pestele.

  1. Cosmin says:

    Mai ăla care ai scris articolul, ești un dobitoc. Se presupune că ești imparțial, dar ai dat-o in bara. Să zicem că poți să îți dai cu părerea dar si asa ai dat-o in bara. Ăla cu pestele e efectul unei legi prost facute, și ce faci tu și polițiști este să tratați/gestionați un efect că și cum ar fi o cauza. Chiar daca eliminați acest efect cauza tot exista. Oricum presupun că ești prea prost să înțelegi așa ceva din moment ce ai scris articolul așa cum l-ai scris. Ar fi trebuit sa sune asa ” Din cauza unei legi prost facute polițiști au sancționat pe nedrept un cetățean care……. Faptul că legea e prost facuta nu scuza aroganta și inconștiență cetățeanului care……..”

    • Silviu Iliuta says:

      Trebuie sa accept ca ma viziteaza si mizerabili plini de ei. E libertate! Poti sa ma numesti dictator, dar as introduce un test de IQ pentru cei ce comenteaza pe net. Prea sunt multi abalfabeti functionali care nu pricep nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *