Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Pitzinelele ahtiate dupa inimioare si like-uri au de azi inainte o noua idolita, dupa ce o isteata a coborat din masina si s-a apropiat de ditamai ursuletul de 3-400 de kilograme.
Sperand ca produce o sedinta foto de 1000 de like-uri si 5000 de inimioare pe Insta, plus 2000 de followers, papusica l-a pus pe iubi sa se cocoate pe masina, sa scoata aparatu’ „ala bunu’ care l-a loat sami faca poze la plaja”, apoi s-a apropiat de animal.
In filmare, se vede cum papusa isi aranjeaza parul, ca nu cumva sa dea naspa pe poza, apoi incearca sa intinda mana spre animalut, probabil imitand scena cu porumbelul alb din Alba ca Zapada. Numai ca era urs. Si maro.

A iesit bine. Pitzi a scapat, a luat-o la fuga. Idiotul care o poza de pe masina a scapat si el. Dar cel mai bine e ca nu a iesit poza aia de 100 000 de like-uri, aia care ar fi spart internetul la nivel mondial, Pulitzer 2020, poza care ar fi fost prezenta la toate marile expozitii din lume, dupa care s-ar fi facut mii de picturi care ar fi deschis atatea vernisaje. Poza aia lipseste! Ar fi purtat un nume simplu: „un urs inghite doi prosti.” Bine ca nu ati patit nimic, ma, ca altfel omorau astia ursul! Ca la asta suntem buni..

Cititul DESTEAPTA! OFERTA:

“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *