Text primit pe grupul de Facebook, la care am  ras bine de tot.

Contributor: Marius Gabi.

“Eu mă plictisesc pe aici, aștept să îmi dea ăștia drumu ca sunt la urgențe, vai de capu’ meu. M-a pus naiba sa ma pun cu chinezii si mi-am promis mie „însuși” de când am văzut filmul „Intrarea dragonului” ca nu e de joacă cu ei.
Păi ieri după ce am ieșit de la muncă, eram rupt de foame și mi-a zis unu’ ce a venit acum nou, e de treabă el așa „hai bă la chinezi ca mănânci de te saturi pe 12 euro”. M-am uitat chiorâș la el „Ba ești nebun, păi câini și pisici nu mai mâncasem eu pe ziua de azi?”
În timp ce refuzam cu desăvârșire să merg, foamea îmi ciocănea în stomac, parcă o si auzeam așa ca un ecou „fratioare, hai ca închizi ochii, muști din carne si înghiți repede, n-a murit nimeni din asta”. Am răsuflat de trei ori, m-am închinat ca fotbaliștii când intră pe teren și am zis „hai s-o fac si p-asta”.
Am intrat la un restaurant din ăsta ce se numește „kow”, „wok” nici eu nu mai știu. Ba nene cata lume era acolo și mi-a mai venit inima la loc, pentru că un sfert erau români. Ne-au luat chinezoii de la ușă pe mine si pe baiatu’ ăsta, ne-au dus la o masă și mă uitam la ditamai coada de oameni își puneau în farfurii de toate. Când mă uit mai bine în vitrinele alea, aripioare de pui, șnițele, cartofi prăjiți, i-am zis ăstuia „Ba ăștia sigur sunt chinezi sau e vreo cantină studențească?” Ce să-ți zic lu’ matale nenea grupule, ca am mâncat, mi-am pus în trei farfurii numai aripioare, cartofi prajiti si oua fierte. I-am zis ăstuia „Ba Viorele, sigur costa 12 euro ca n-am chef sa ma bat cu chinezii pe aici ca ăștia stiu karate si mâine nu mai vin la muncă”. Pai aveau acolo 30 de feluri de mâncare și nu era așa cum credeam eu cu câini și pisici.
După ce am terminat cu aripioarele m-am dus să îmi facă la grătar câteva „filete” de vita, porc si pui. „Ia d-aici chinezule încă două farfurii, fa-mi-le mai în sânge așa!”. Eram pus pe pagubă, dacă tot era nelimitat. La ” woku” ăsta mă simteam ca în țară când aveam minute cosmote nelimitate si sunam pe toată lumea că sa le consum. Ce sa zic, mi-a fost ciuda ca mi-a rămas niste carne si am bagat-o în șervețel, am zis sa am de pachet la muncă. Nu-ți mai spun că după toate astea am mancat si prăjituri de parcă eram la majorat, înghețată, fructe. Si de aici mi s-a rupt filmul, nu mai țin minte nimic, ca mă trezii de dimineață la urgențe. Mă omoară sefu, ca azi trebuia să termin de spart peretele ăla. Mi-a trimis mesaj băiatul cu care am fost cică „Nu mai merg în viața mea cu tine ca mănânci ca porcu si n-am chef sa plătesc taxiuri să te duc la spital”.
Acu’ ce sa fac, nenea grupule, spune matale ce sa fac, dacă mi-a fost si mie foame. Așa se întâmplă când te pui cu chinezii, nici nu e nevoie să te bată si tot ajungi la urgențe. De-aia am zis sa îți scriu, ca poate vii cu mașina după mine aci la ” Hospital Henares”, fac cinste cu o bere ca acu’ mă simt bine. Te-am pupat, te aștept ‘colo jos lângă bancomatu’ ăla de cafea.

Doamne ajuta!”

PAGINI DE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment din carte“Căprioara m-a chemat la ea, a doua zi. Purta niște cizme negre de piele, cu toc înalt, o fustă puțin mai lungă decât batista mea și o bluză mulată. Inutil să vă mai spun că nu purta sutien.
M-am holbat la ea câteva secunde, am studiat-o bine și tocmai când să spun ceva:
-Îti place?
-E bestial!
Stătea rezemată de frigider, cu fundul lipit de el, corpul încovoiat, o mână sus, strângând tare congelatorul, până la sânge, pieptul scos în afară și cu o mână își masa sânul drept.
Îmi zâmbește cu subînțeles și ridică ușor piciorul, lăsând să i se vadă o ață neagră, pe bost de bikini.
-Îți place ce vezi?
-E bestial, ți-am zis. De unde l-ai luat?
-Ce?
-Frigiderul. Face și gheață?”.”

aaa%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *