Pachetul Silviu Iliuta

Cand va mai puneti problema daca e bine sau nu sa faca educatie sexuala in scoli, aruncati un ochi aici:
17 951 de adolescente sub 19 ani au devenit mame anul trecut.
673 dintre ele sunt deja la a treia nastere
3567 sunt la a doua nastere
674 dintre ele au mai putin de 15 ani (sursa: Eduschool)

Eu as urgenta implementarea acestei materii in scoala! Nunas pune-o niciodata in antagonie cu Religia, pentru ca am vazut ca multi romani fac asta, au comentarii de genul: „da, lasa, bine ca fac Religie!”
Mi se pare total gresit.
Educatia Sexuala, cu o materie adecvata varstei, ar trebui sa se faca in scoala pentru simplu motiv ca multi parinti nu sunt in stare sa isi educe copiii acasa. Cifrele sunt nai mlt decat edificatoare, adica am iesit din zona parerilor perosnale, a lui „mi se pare ca nu e bine” si suntem in realitate.
Priviti cifrele si intrebati-va: „vai, daca invata prostii copilul meu la Educatie Sexuala?”

 

CITESTE! A APARUT ! Click pe poza:
Cu autograf🤟

Cartea 14 zile in izolare, Silviu Iliuta

 

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

NU rata singura trilogie premiata chiar de autor! Vanduta in mirificul tiraj de 4 exemplare.  Doua mai sunt in raft. Vin cu autograf. Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI.

Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment:

„La Botez, trebuie să avem și un fel de mâncare mai fițos, gen creveți prăjiți sau scoici sau melci. Pentru că Domnul Colonel va invita câțiva prieteni importanți.
– Din aceia care mănâncă des fructe de mare.
– În mare cresc fructe? a întrebat unchiul, cu expresia unui copil de un an care a primit prima jucărie din viața sa.
– Ești prostănac! i-a zis bunica. Este vorba de fructe ținute în mare, așa cum ținem noi gogonelele la saramură.
– Ce, noi nu băgăm pepeni la murat? a susținut-o mătușa, țipând la unchiul.
– Pepenii e fructe? a ripostat unchiul. Parcă știi tu că pepenii e fructe! Fără 100 de mililitri de țuică, unchiul meu nu e unchiul meu nu începe să circule prin sânge. Bunica a spus chiar că ar trebui să îi dăm să bea noaptea, în somn, printr-o pâlnie. „Ca să nu se trezească alt om, ca acum!” Mama Ameliei simte momentul greu și, cu o voce caldă, împăciuitoare, le explică țăranilor:
– Fructele de mare, domnule unchi, doamna bunică, părinte … Fructele de mare sunt, de fapt … A-NI-MA-LE. Creveți, stridii, languste, homari, crabi, caracatițe…
– Hai dă-o dracu’! răbufnește părintele. Absolut toți se întorc spre el.
Bunica îl mustră din sprâncene și din buze, apoi îl ceartă ca pe un câine neascultător
: – Părinte, părinte, nu ești ascultător! Dacă mai pronunți o singură dată „dracu”, te dau afară de la masă! – Cum să fie, bunică, creveții… fructe de mare?! Da’ ce, noi nu am fost la oraș să vedem creveți?
– Da, continuă ea. Chiar dacă este caracatiță, este o fructă de mare.
– Adica cum, doamnă? Poate ne spuneți că caracatița are frunze? continuă popa atacul. Toți din Armata Iliuță râd. Sunt cu capul pe spate, cu mucii la nas, cu cracii pe sus.”

 

 

 

 

One thought on “Cand te intrebi la ce e buna Educatia Sexuala uita-te la numerele astea!

  1. dan says:

    Un verișoară prin alianță a avut… șansa unor părinți ”deschiși la minte”. Oameni deștepți dar ”prea”, au intuit că este bine să-i facă – din timp – educația… sexuală. Mai întâi au dorit ca fiica lor să le spună pe numele mic, apoi gesturile tandre erau foarte dese… Cert este că, în școala primară a avut primele rezultate cu colegii băieți. Deși i s-a spus că trebuie să fie cu băgare de seamă în privința rel. cu băieții, prin clasa a IV-a a avut prima exp. semisexuală cu un băiețaș, fiind prinși în toaleta școlii… La ce folosește ed. sexuală așa de devreme, dacă micuților li se ”scoală” instinctul sexual prea devreme. Am peste 50 de ani, părinții nu mi-au făcut niciodată ed. sexuală, n-am violat, am avut grijă ca rel. mele cu fetele să nu aibă consecințe negative asupra noastră, a partenerilor de amiciție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *