Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Ce faci cand influencerul o ia razna si pune oamenii in pericol? Tu daca ai fi autoritate a Statului Roman ce ai face?
Pentru cine nu stie, exemplarul asta este un nene care gasea antene de telefonie pe camp si urla ca sunt 5G. 50 000 de creduli, ca sa nu le zic altfel, i-au dat atunci share. Exemplarul a revenit dupa ce toata lumea normala la cap i-a spus ca antelenele sunt de vreo 15 ani acolo si sunt de telefonie. „Am glumit”, a spus penibilul.

Acum el ii indeamna pe tineri sa isi scoata mastile. Spotul e distribuit masiv, iar conspirationistii, aia care se tem ca ii alearga Bill Gates cu antena 5G prin bloc, si-au gasit un guru.
Scoateti masca! zic oile lui Cezar Ionascu in cor. Nu va mai protejati, da-l incolo de Covid! E un curent deja puternic.

Comentarii de pe pagina lui:

Parerile medicilor sunt impartite, gasesti pe net si medici care spun ca masca nu e buna, dar cei mai multi spun ca e singura cale sa oprim epidemia. Un om destept ar alege calea sigura: distanta (nu distantare) si masca in spatii inchise. Ai influencerului aleg calea nesigura, joaca la risc. „Jos masca, sus inimile!” sau o prostie de slogan de genul asta striga ei in cor. Problema e ca s-ar putea sa vina la
pachet cu „jos plamanii!”
Revenind: daca sunt oameni care il asculta pe asta? Si sunt. Ce facem? Pana unde e lasat sa isi raspandeasca mizeriile pe
net? Daca mor oameni din cauza lui? Daca din cauza unuia ca el ajungem din nou la restrictii? Raspunde Cezarica asta? NUUUU! O sa spuna ca a glumit!
Poate cineva sa il opreaaca? Exista vreo institutie a Statului Roman in stare sa il opreasca pe individul asta care in mod evident indeamna la incalcarea legilor?
O sa le las deschise. Intrebarile.

Cititul desteapta! Oferta:

“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

1 Comentariu la “Ce pot face autoritatile cand un influencer indeamna la incalcarea legii?

 1. Belle dImagination says:

  Teoretic, Poliţia ar putea să-l tragă la răspundere.

  Din nefericire, ce nu se face e mult mai simplu:
  Nu crezi în Covid? Perfect.
  Trimiţi o declaraţie la Poliţie şi ulterior către Ministerul Sănătăţii prin care declari că nu doreşti să porţi mască şi că îţi asumi costurile tratamentului îmbolnăvirii dacă va exista, costurile tratamentului tuturor celor despre care se presupune că s-au îmbolnăvit de la tine (şi care nu au o declaraţie similară), precum şi în cazul dizabilităţilor ulterioare, pensii de sprijin. Sau de urmaş.

  Prevăd o creştere spectaculoasă a responsabilizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *