Cateva directii clare de vindecare sunt in acest moment:
1. Gargara cu apa cada. Tot mai multi romani sunt convinsi ca omoara virusul cu apa calduta. Sau il ineaca, nu imi dau seama prea bine.
2. Lamaia din pahar.
Vitamina C ajuta, asa cred oamenii care aunras lamaile de pe raft.

3. Polidinul.
Astia sunt romanii verzi care cred orice e legat de dacii liberi, de romanii – fruntea Europei.
4. Vaccinul de la Timisoara.
Nu, nu exista inca! Mai mult… Sunt foarte departe de a-l face.
Cititi postarea lui Mixich, despre vaccinul de la Timisoara si despre cum stam in acest moment, pe plan mondial, cu cercetarile pentru vaccinuri si tratamente.
Va rog sa cititi:
“Multe întrebări despre tratamente și vaccinuri contra coronavirusului, impulsionate și de povestea vaccinului de la Timișoara.
Astăzi există doar 2 (două!) studii clinice pentru un vaccin contra coronavirus: unul în SUA, celălalt în China. Ambele sunt studii care vor include oameni, dar sunt aflate în faza inițială. Adică sunt abia la început de drum.

Mai există alți 11 candidați potențiali pentru un vaccin coronavirus, dar toți sunt studiați în condiții de laborator, deci sunt chiar mai puțin avansați decât cele două despre care vorbeam mai sus.

Și mai sunt alte 26 de posibile soluții aflate în stadiul de cercetare (unde intră și studiul echipei de la Oxford, că și despre acest „vaccin” s-a făcut vorbire în România).

Mult mediatizatul „vaccin” de la Timișoara este în prezent la granița dintre aceste două ultime categorii: între stadiul de cercetare și stadiul de laborator.
Ca să fac o comparație: „vaccinul” timișorean joacă deocamdată în faza preliminarilor pentru Campionatul Mondial, cu șanse să ajungă la baraj. După ce ajunge la baraj, și doar dacă îl câștigă, se va califica la Campionatul Mondial (unde deocamdată sunt calificate doar studiul din SUA și cel din China). Ca să-l câștige însă trebuie mai întâi să treacă de grupe (studiile de fază 1), apoi să treacă de sferturi și de semifinale (studiile de fază 2 și 3). Factual, așa stau lucrurile.

La capitolul medicamente contra coronavirus există în prezent în studiu 8 posibile soluții. Orice citiți pe internet, orice mare vedetă medicală auziți, adevărul științific este următorul: pentru fiecare dintre ele avem astăzi încă PREA PUȚINE studii științifice ca să fim siguri că ele fac mai mult bine, decât rău.

‼️De ce e importantă această subliniere? Pentru că fiecare dintre ele dau efecte adverse serioase, deci dacă le-ați cumpărat/făcut rost de pe undeva mare atenție: nu le luați de capul vostru, sunt medicamente tari, care vă pot dăuna dacă nu vorbiți cu un medic înainte.

În general, eu sunt optimist și cred că vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel târziu până la sfârșitul acestui an. Dar astăzi, nu avem!

Ca o concluzie: există anumiți oameni de știință/cercetători, altfel oameni foarte inteligenți, care încearcă să profite de nevoia noastră de speranță în contextul epidemiei de coronavirus.
Dar există un număr cel puțin egal de oameni de știință/cercetători care știu că principiul de bază în medicina modernă este: ÎN PRIMUL RÂND, SĂ NU FACI RĂU!”

5. Calugarul de la Muntele Athos, care are informatii utile si le transmite unor preoti romani.

Adevarul e ca in faza asta un singur lucru ne ajuta: statul in casa, pentru a evita raspandirea virusului. Desi mi-e groaza, vine Pastele, iar romanii merg pe la neamuri. Nici nu vreau sa ma gandesc.

 

 

2 Comentarii la “Cum se mai feresc oamenii de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *