L-am auzit acum pe managerul spitalului din Mioveni care zicea ca are 60 de combinezoane.
In conditiile astea, cand nu ii ajung nici macar sa protejeze o singura zi toate cadrele medicale si asistentele, baietii de la minister s-au gandit sa faca din acest spital unul dedicat Covid.

Cum?
Sincer, poate nu ma duce pe mine capul, dar nu inteleg! Cum sa spui ca de acum incolo vor merge acolo toti pacientii cu Covid din zona, iar tu sa nu ai echipament de protectie?
Pai nu era ma corect sa le zica, in loc de “transformam spitalul in unul pentru cei cu Covid”, asa: “baieti, va omoram! Va sacrificam! Scapa cine poate!”
Mai, nene, ministerul asta, de oricine ar fi condus el, nu are o logica la cap? Facem Suceve peste tot? Ii pui pe medicii aia, pe asistente, sa stea cu cwru gol in fata virusului?
Inteleg ca aproape toti de la Mioveni si-au depus demisia. Normal! Orice om normal la cap,
fara protectie, medic sau nu, ar fi facut asta! Daca ii judecati, o faceti aiurea. Nu ajuta nimanui sa se mai imbolnaveasca zeci de medici si asistente, apoi zeci de pacienti.
E o prostie!

Ganditi, fratilor! De cei de la minister care iau deciziile astea zic. Ganditi! Serios. Mai intai ii protejati, apoi ii puneti sa lupte!
Citeste! Desteapta. Oferta:

“Cronicile

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *