Sa ne trezim oleaca si sa spunem adevarul. Ne miram toti ca un pedofil din Prahova a fost reales, suntem siderati ca Piedone e primar, suntem socati ca psihopatul din Singeorz care si-a filmat fetita dezbracata si a injurat-o a castigat alegerile. Toti oamenii normai la cap ne declaram scarbiti si nu ne revenim.
Dar trebuie spus clar ca vina cea mare o poarta aici Justitia. In orice tara normala la cap, un pedofil nu primea pedeapsa cu suspendare. Un an si jumatate cu suspendare pentru pedofilie si santaj e o pedeapsa mai mica decat primeste o amarata moarta de foame care fura o gaina pentru copiii ei. Piedone a liber sa candideze iar, deci sa aiba o functie de conducere, deci sa dea dovada de aceeasi neglijenta/prostie/incompetenta ca in cazul Colectiv. Iar psihopatul care si-a filmat fetita nu a patit nimic.
Justitia e aici marea problema. Oamenii astia AU AVUT VOIE sa candideze, da? DE CE?

Adica n-o sa inteeg niciodata cum de oamenii au putut sa ii voteze pe astia. Ce e in mintea lor? Dar pe de alta parte, e peste puterea mea de intelegere sa pricep ce cautau cei trei pe liste? Cum de pe buletinul ala alb, in UE, 2020, s-au gasit un pedofil, un Piedone condamnat pentru pierderea atator vieti si un psihopat?

Cititul desteapta! Oferta cu autograf:

O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *