O dragoste din alta lume
“Am avut un soc in dimineata asta!” ne-a spus doamna Mariana din blocul P18, scara B. “Apa calda era atat de fierbinte incat ieseau numai aburi prin teava, iar pe teava de apa calda curgea apa fierbinte. Dar nu ca fierbinte, ci fierbea! De cand e primar Nicusor, minunile nu se mai opresc! Toate astea cu apa se intampla dupa ce blocul meu, care era cu bulina rosie, e ca nou, iar bulina i-a disparut peste noapte!
Asa ca dimineata am fiert oute direct la robinet. Avantajul e ca nu mai stai sa pui oala pe foc, sa consumi gaze si sa te omori cu asta. Pui direct ouale sub teapa, dai drumul la apa rece, nu la calda, si astepti. Recomand sa tineti ouale sub jet conform tabelului de mai jos, pe care l-am intocmit personal:

De cand e Nicusor primar si vita aia, pe care o fierbeam 40 de ore in apa clocotita si tot iesea ca talpa de Adidas, se face mult mai rapid. In 15 minute, tinuta sub jet, se fragezeste de zici ca e vitel. Eu acum ma invat cu apa asta fierbinte si mut tot ce gateam pe aragaz direct in chiuveta. Diseara o sa incerc o ciorba de burta, ca la aia mi-a spus o vecina ca numai ii arati apa fierbinte si se fierbe. Adica apropii burta asa, cam la un metru de jet, si se opareste.
La desert o sa incerc cornulete. Ma gandeam sa le bag intr-o punga si sa torn apica pe ele pana se incinge si e ca si cum le-as baga la cuptor.
Urmariti-ma pentru mai multe retete!” a incheiat doamna Mariana, de la P 18.
Ai o oferta deosebita pentru carti, primesti si autograf. Click pe pozulica de mai jos, daca esti interesat:
O dragoste din alta lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *