Sunt Sebi, asa cum stiti, si am cele mai tari dezvaluiri, episodul 2844.
1. Mai tineti minte ce v-am spus in Episodul 1600 din Seria intai? Faza cu mine si Kovesi, care ne-am intalnit intr-o saormerie din Cluj ce imi apartinea? Eu v-am spus ca e adevarat si azi, iata, s-a adeverit. Prezint alaturat dovada. Bonul:
mado_0
Ea a vrut una cu de toate, asa ii place. Si, cand manca, canta „Procuroruleeee, mai procuroruleee”, o melodie pe care o iubeste.

2. Alta dezvaluire importanta de azi este despre Codlea. In episodul 1014 va povesteam cum el si eu, impreuna cu familiile, am fost la Disneyland si ne-am dat in masinute. Nu m-ati crezut atunci, dar am acum o dovada de negaduit:
disneyland
Aici este el sub acoperire, alaturi de Victor.
Tocmai il ameninta ca daca nu il da si in carusel pe banii Guvernului, ii face dosar si il aresteaza.
In episodul 1815, din 2034, v-am prezentat toate amanuntele despre asta.

3. Am poze clare cu Traian Basescu cu care ma intalneam mereu la supermarket, raionul cu bauturi si schimbam impresii despre whisky. De altfel, cu Traian Basescu, cunoscut si sub indicativul Popeye, m-am vazut si anul trecut, in 2039. Tot la magazin.  Am si poza clara cu el, dovada de netagaduit:
maxredsdefault
Eram si eu acolo, faceam poza, iar magazinul apartine unui francez care fura. Are „four” si in nume, tocmai de aceea.

4. Ramaneti pe aproape! Mai urmeaza si alte dezvaluiri senzationale despre oameni pe care nu ii mai cunoasteti din aproape 30 de ani. Maine, in episodul 2845 o sa va arat dovezile de negaduit ca eu si Klaus Iohannis am mancat un wurst intr-unul din sediile conspirative SRI, la o berarie germana. Deocamdata va dau doar prima dovada de netagaduit:
shutterstock_116275828-580x414
Aceasta era, bineinteles, portia lui Klaus. Platita de mine, bineinteles! A vrut si hrean.

Citeste si: POVESTI

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din carte:  
„Mult mai bine în patul virginei. Și stai și așteaptă… Și oftează… Și stai, și sărută, și ține-ți mâinile departe… Și stai, și….
-Tebya ne ebut, ti ne podmakhivai! Dacă nici asta nu era limba rusă!!
-Repede! îmi zice Amy. Ai prezervativ?
-Două cutii…
-Două… ce?!
-Prezervative.
Atunci mi-am dat seama că să îți pui prezervativul pe organul fericirii este una dintre cele mai grele treburi atunci când ești în călduri. În primul rând, e aproape imposibil să desfaci fără gură folia aia inutilă de plastic. În al doilea rând, e musai să continui să o săruți în timp ce faci asta, ca să nu se înmoaie treaba. Apoi trebuie să ai mare noroc să nimerești fața și dosul cauciucului. Îmi trebuie o Facultate de Pus Prezervativul sau ceva… -Daca îți sare de pe ea, e pus invers! spune.
-De pe ce?
-De pe… dânsa.
-Îmi sare.
-Atunci întoarce-l.
În sfârșit, momentul dezvir… ”
.”

rrrr

Sursa poza: grup antiantena3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *