Domnule Rares Bogdan, daca acum ati fi fost prezentator la Realitatea, ati fi urlat doua ore pe zi ca aveti un presedinte care refuza dezbaterile. Ati fi strigat la toti din studio si ati fi dat de cinci ori cu telefonul de masa, apoi v-ati fi scos artistic casca din ureche si ati fi aruncat-o inspre noi, tunand ca politicienii sunt lasi. Stiu, v-am vazut facand asta.

Daca ati fi fost un simplu roman, ca mine, ati fi acum cuprins de sila ca aroganta unui om si a consilierilor sai ne priveaza de DREPTUL de a vedea o dezbatere intre candidatii din turul doi.

Este vorba despre principiu, nu conteaza cine a ajuns acolo. Dancila, in ciuda faptului ca e agramata si…, reprezinta peste doua milioane de ROMANi. Intelegeti, domnule Bogdan? in afara de ei, mai sunt cateva milioane bune care n-au votat. Nici pentru ei nu merita sa faceti o dezbatere?

Ati inceput sa vorbiti despre strategii, nebunii politice, uitand ca lumea v-a ales pentru un simplu motiv: pareati ca ei. Om. Nu pareati politician, care in Romania e alta specie.

Domnule Rares Bogdan, dpmdv nu mai reusiti sa ganditi ca un simplu roman. V-ati transformat intr-un politician si un demagog. Sunteti rupt, sunteti pa. Daca nu va reveniti repede si nu va puneti din nou in pielea unui om din popor care nu mai suporta aroganta politicienilor, veti fi detestat. Da, da. Treceti repejor de la purtatorul de voce al poporului la cel injurat de popor. Stiti cat de fina e linia?

Sper sa intelegeti asta, sa recunoasteti ca ati gresit cand ati sustinut ca nu avem nevoie de dezbateri. Cred ca inca nu e prea tarziu sa va schimbati parerea. Doar prostul e consecvent, chiar si atunci cand face o tampenie. Nu fiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *