Atat ar trebui sa retinem din raportul desecretizat, impropriu spus asa pentru ca nu are niciun secret: in timp ce oamenii erau gazati in strada, Dragnea petrecea la Scrovistea. (Hotnews) Mai un dans cu aia mica, mai o cupa de sampanie, mai o glumita.

-Sefu’, aduc felul doi?

-Da, da, stai doua minute sa vad cat fraieri au mai cazut ca mustele de la gaze.

-Sefu’, ce prosti aia care se pune cu matale! Ce faceti cu astia?

-Acuma ma gandeam sa bag o fondanta si sa o sun pe Dan sa bage tunurile alea cu apa. Sau e prea bland? Sa incerc direct cu gazele alea mai toxice?

In timp ce noi strigam ca PSD omoara Justitia, Irinuca il mai tragea putin de mustacioara pe Liviu, apoi el o pupa pe buzita.

Asa arata un om care a fost in piata, cam asa arata Dragnea la o petrecere. Ca sa aveti comparatie.

Cand noi lesinam de la  gaze si ne dadeam de ceasul mortii in Piata Victoriei, Liviutu era la desert si bascula o tarta cu ciocolata. Si in timpul asta, el mai primea si transmitea informatii prin fostul lui sofer, Valeriu, numit acum Secretar de Stat, care facea naveta pe motocicleta.

“Unul dintre pionii importanți din Piața Victoriei a fost în acea seară subsecretarul de stat pentru ordine și siguranță publică din Ministerul de Interne Mihai Valeriu, care făcea naveta pe motociletă între Piața Victoriei și MAI. De la acesta, informațiile ajungeau inclusiv la Liviu Dragnea, prin Adrian Mlădinoiu, fost secretar de stat în SGG și fost șofer și bodyguard al lui Dragnea, au declarat sursele citate.

Surse judiciare spun că există suspiciuni că o parte dintre filmările cu intervenția jandarmilor nu ar fi ajuns la anchetatori, fiind „stopate pe traseu”. „Nu este exclus ca peste 4-5 ani să mai apară vreo filmare, așa cum s-a întâmplat în cazul Colectiv. Dar nimic nu se pierde”, au adăugat sursele citate.”

Cat despre Carmen Dan? Un pion al lui Livache.

“Raportul desecretizat joi și predat DIICOT arată că intervenția din Piața Victoriei a fost coordonată de către fostul ministru de Interne Carmen Dan, care era atunci în concediu, și nu de secretarul de stat Gheorghe-Nucu Marin, aflat în acea perioadă la comanda ministerului.Ea a venit la biroul de la ministerul de Interne și a preluat comanda operațiunilor în jurul orei 12.00.”

Tare mi-e ca vor aparea filmari peste vreo 10 ani, ca ne lasa si in doaarul asta cu buza umflata, asa cum ne-au lasat cu cel de la Revolutie si cel de la Mineriada. Tare mi-e ca astia s-au acoperit si ae acopera unul pe altul si nu vom afla nimic concret, nimic care ii poate incrimina pe vinovati.

Sper sa ma insel. Da’ e greu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *