„Pe vremuri, mi-am spus că nu poate exista o emisiune mai trasă de păr, mai plangacioasă si mai penibilă (in multe feluri) decât Surprize-Surprize
Dar, aseară mi-am dat seama că am gresit. Grav.
Am avut un moment de maximă prostie si am vazut Clipe de fericire. Numai la Pro tv.
Emisiunea asta arată, faţă de original, ca şi cum ar fi fost copiată de Ponta. Prost.

1. Decorul
La Surprize era vesel colorat, lumini multe. Avea un aer de show. Unul cu zâne plangacioase, e drept. Dar…show!
31577_554636574563947_1850288330_n-450x337

La Clipe de fericire totul e sumbru. Deprimant. Iti vine să plââââângi si să te duuuuuci să te ineci in marea de negru. 
5657128fb444b

 

2. Andreea Marin.
Păi, femeia aceea era nascută sa se prefacă, să mimeze sentimentele, empatia, să danseze, să isi etaleze rochitele decoltate, să imbratiseze o bătranică, să isi scoata  sânii la inaintare. Orice pentru spectacol! Plângea la comandă!
Amalia Enache? Intepenită intr-o canapea. E ca si cum ai pune o stiristă, care a citit 10 ani de pe prompter, să prezinte un show in care trebuie sa improvizeze destul de mult. 
A, stai! Chiar asta s-a intâmplat!
In plus, Amalia e imbracată până-n gât, exact ca o doamnă de 60 de ani care isi serbează ziua de nastere la fabrică si tocmai le-a dus fursecuri colegelor.
header01
ae

3. Dansatoarele.
Pfoai! Pai, acum 100 de ani eram cu un grup de prieteni si am dat din greseala pe Surprize. Credeti ca am schimbat postul?!
Erau fetele alea…ne uitam la ele fără sonor.
Corina Caragea era printre dansatoare.

61359292

 

 

rose-surprize_18187800

Concluzie:
Dragă Pro tv, decât să copiezi prost o emisiune, nu mai bine dai un ban si cumperi casetele de la Tvr cu originalul? Părerea mea sinceră!”

Un telespectator mascul.

*cele mai recente aticole-facebook/cronicipebune

 

 

6 thoughts on “Dupa primele emisiuni „Clipe de fericire”, telespectatorii ii roaga pe cei de la Pro tv sa cumpere casetele cu emisiunea originala, „Surprize-Surprize”.

 1. Laszlo says:

  Îți respect opinia Silviu, însă de această dată nu sunt de acord cu tine. Chiar îmi place emisiunea „Clipa de fericire”. Surprise, surprise nu era rea, însă multă vorbărie, prea multe lacrimogene, însă copia e mai simplă, mai puțină dramă, iar Amalia chiar e sensibilă și vocea ei e destul de caldă. Într-adevăr, Esca sau altă „știristă” nu știu dacă se descurcau așa bine.

 2. ionel torac says:

  Nu la TVR trebuie sa mearga Pro TV-ul dupa casete, ci altundeva, la o firma de-a lui Lazarov, controlata acum de Augusta, care detine drepturile pentru acele inregistrari, spun asta ca am vrut un material din arhiva de la Surprize-Surprize si TVR-ul mi-a comunicat ca nu imi pot da acel material ca nu detin drepturile de autor pentru acea emisiune.

 3. corina says:

  eu nu am vizionat niciodata emisiunea… a facut-o mama mea, care are aproape 60 de ani… cand am intrebat -o cum i se pare, mi-a raspuns: ”zici ca e surprize-surprize, numa’ nu-i asa faina!” :)))

 4. Eugen says:

  Fiecare post privat are dreptul sa-si faca grila de programe asa cum vrea in cautarea profitului.
  Nu pot sa inteleg insa apetenta romanilor catre aceste „spectacole” gen Maruta . Nu critic si nu condamn pe nimeni, gusturile nu se discuta, e doar neputinta mea de a intelege…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.