Traim

Captura este din minunata emisiune Acces Direct. Simona Gherghe…cu microfonul la cativa centimetri de chipul ars al pacientului. Cu operator, cu echipa de filmare, cu tot poporul intrat in salonul care ar fi trebuit sa fie steril.
In aceeasi tara, oamenii se intreaba: OARE, ESTE POSIBIL CA ACEIA TRATATI IN SPITALELE ROMANESTI SA SE IMBOLNAVEASCA DE LA MICROBII DE ACOLO SI SA MOARA CU ZILE?
Raspunsul e la mintea cocosului.
„Scuza Simonei Gherghe”? Penibila.

ee

Asta le intrece pe toate! Adica, un copil aflat intr-o situatie grea a vrut sa multumeasca unui medic.
Si primul lucru pe care l-a facut, in situatia lui, a fost sa puna mana pe telefon si sa o sune pe Simona Gherghe??!!
Nu, nu e vina sacalilor de presa porniti sa faca audienta cu orice pret!
Ei sunt curati ca lacrima si neprihăniti ca niste fete mari! Ce mai conteaza microbii pe care ii duc in saloane? Ei vor audienta!

Credeti ca a patit ceva CEL CARE A PERMIS ACCESUL ECHIPEI DE FILMARE IN SPITAL? 

Daca Simona Gherghe a intrat acolo, dintr-o disperare flamanda dupa audienta…va dati seama cati oameni au patruns in acel mediu steril?
VA DATI SEAMA?

In rest…(aveti interviul complet cu medicul de la spitalul de Arsi pe tolo.ro)
” La Spitalul de Arși oamenii mor pe capete de ani de zile din cauza septicemiei dezvoltate din bacterii. De ce n-au fost anunțate familiile din primele zile, ca să aibă opțiunea de a-i transporta în străinătate?!”
 La noi, toți bolnavii sînt spălați într-o singură cadă. Se dezinfectează cada, e adevărat, dar întrebați-i pe șefii spitalului dacă e suficient! Germenii selectați în spital sînt extrem de rezistenți.”

PS: Uite-o si pe Andreea Berecleanu. ..Se pare, ca a fost pelerinajul virusilor de la Antena 1 prin spitalele bucurestene. Vă rog mult să nu il lăsati si pe Guță să intre, că tot vedeta voastră e si el.

ab

14 thoughts on “Traim in tara in care Simona Gherghe ia un interviu intr-un mediu steril, iar toti ceilalti se intreaba daca pacientii au luat microbi din exterior.

 1. popescu c. says:

  Avem obiceiul sa spunem”ca-n jungla” atat de des,in aceasta tara din U.E. Formularea e perimata. Jungla,cel putin din punctul de vedere al diversitatii bolilor,microbilor ma tem ca e mai sigura. Asta doar daca n-o fi avut acces direct si pe acolo si vre-o Simona cu avizul profesorului si cu marcaje…pentru microbi,bacterii…! Pe partea cealalta nu ma indoiesc de faptul ca aceasta doamna pentru multi tembeli din aceasta tara,avea la zi analizate toate secretiile, exudatul faringian,coprologicul si alte orificii de folos! Balamuc curat! Bolnavi mintali incurabili!

 2. Dana M says:

  In acest ritm inconstient, pentru audienta cu orice risc, in curand vor lua interviu sau vor filma un muribund …SENZATIONAL!!!- in timp ce isi da duhul…Ma mir ca s-a dat voie in spital

 3. Vicii says:

  „Au existat marcaje de protecție.”

  Gata, am înțeles, e în regulă. Dacă ați pus marcajele de protecție e bine. Dă-i dracu’ de microbi, voi ați respectat legislația audiovizuală și-ați blurat fața amărâtului. Ce dacă moare? Iese audiența din grafice!

  Emisiunea asta nici n-ar fi trebuit să existe, darămite scuze penibile către un oarecare membru CNA.
  Cine le-a permis accesul în spital, în primul rând? Demisia și cercetare penală pentru tentativă de omor prin imprudență.
  Iar în al doilea rând, văd că legea începe să devină un preș de șters pantofii. E arestat un fraier oarecare, lumea sare în sus că-i discriminat pentru că, din întâmplare, e minoritar. Nu se dau anumite informații presei, începe scandal cu „CENZURA PRESEI !!!”

 4. schmoukiz says:

  Acest jeg uman poate infesta si un autobuz in care se urca. La figurat, nu la propriu, a murdarit milioane de oameni cu mizeria ei interioara, exhibata si transmisa prin cablu. La fel sunt surse de infectie, pe langa Gherghe, Maruta, Capatos, prezentatoarele de la Romania TV, Kanal D, ziaristii de la Libertatea, Click, Cancan, Ring, realizatorii stirilor Pro Tv si multi altii.

 5. Lzu says:

  https://www.cronicipebune.ro/protest-pentru-nepotei-doamna-gherghe-domnilor-capatos-maruta-si-ionescu/

  Cat a trecut de atunci? (articol din 25 Martie 2015) Mai are vreun rost sa dezvoltam pe acest subiect ceva?
  Eu sunt impacat cu gandul. Cu gandul ca ajung seara acasa, si dau de prietena mea, cu televizorul in brate, uitandu-se la unul dintre astia. Nu mai zic care ca mie rusine.
  Asta se vrea la noi. Asta se vinde. Asta isi doreste o mare majoritate in Romania. Noi nu mai contam, suntem prea mici si prea putini.
  Zicea popescu c. mai sus ca bolnavi mintali… nah… noi suntem bolnavi mintali nu ei. Dar bolnavi rau. Ca inca mai suntem aici. Ca inca mai credem orice rahat de nou presedinte sau prim ministru. Ca inca mai speram in CNA si o eventuala lege care sa interzica. Da, recunosc, sunt bolnav mintal. Deoarece inca mai sper ca aici in tara mea, in orasul meu, unde am aproape toata familia, unde am crescut, unde am o sumedenie de prieteni, candva, va fi mai bine. Vom avea o alta conducere (CNA, parlament, primar, etc.) si lucrurile vor evolua inspre bine.

 6. Carmen says:

  Eu am avut o laparoscopie in alta țara ,mi-au dat un lichid si niște prafuri sa ma spăl pe tot corpul 5 zile înainte de operație ,am intrat int-un salon in care m-am dezbrăcat de hainele mele ,soțul nu a avut voie sa între decât pana la intrarea in departamentul respectiv,mi-au dat ei ceva ca un fel de halat ,apoi m-au dus in alta sala m-au dat cu o soluție apoi in sala de operație.Dupa ce m-am trezit din anestezie ,m-au dus in salon ,seara mi-a schimbat pansamentul si asistenta a folosit 3 perechi de mănuși de culori diferite.Cand am vrut sa ma dau jos din pat mi-au dat un fel de ciorapi lungi ,nu stiu din ce material erau dar se simțea foarte nașpa si am început sa plâng va nu vroiam sa ii iau.Mi-au explicat ca trebuie sa ii port daca vreau sa ma dau jos din pat ca sa nu prind nu stiu ce fel de microbi de pe jos.Pai la noi o sa treacă încă 1000 de ani si nu o sa ajungem sa avem astfel de condiții !

  • Silviu Iliuta says:

   Din pacate, asa e…Au intrat 2 vedete Antena 1 in saloane, e trist. Inca ne intrebam pe la tv, la Antena 3, daca sunt virusi din exterior. Cred ca e multa ipocrizie in tara asta.

 7. Rasvan Roceanu says:

  Pai stim bine ca presa romenasca independenta si impartiala este deasuppra tuturor: deasupra Parlamentului, deasupra Presedintei, deasupra Guvernului, deasupra Justitiei.
  Asa ca nu vad de ce nu ar fi si deasupra medicilor despre care cu totii stim ca sunt ticalosi, incompetenti si corupti.
  Daca jurnalistul roman este un exemplu de verticalitate morala si cinste, situatie care ii permite sa-i traga la raspundere PE TOTI ceilalti, de ce nu ar fi jurnalistul roman si in exemplu de mediul anti-microbian si anti-bacterian perfect?
  Daca jurnalistul roman iese victorios in lupta impotriva virusului oportunismului, de ce nu ar iesi victorios si in lupta impotriva infectiilor?

 8. Rasvan Roceanu says:

  Pai stim bine ca presa romaneasca independenta si impartiala este deasuppra tuturor: deasupra Parlamentului, deasupra Presedintei, deasupra Guvernului, deasupra Justitiei.
  Nu vad de ce nu ar fi si deasupra medicilor despre care cu totii stim bine ca sunt ticalosi, incompetenti si corupti.
  Daca jurnalistul roman este un exemplu de verticalitate morala si cinste, situatie care ii permite sa-i traga la raspundere PE TOTI ceilalti si sa-i pune pe coji de nuca, de ce nu ar fi jurnalistul roman si in exemplu de mediul anti-microbian si anti-bacterian perfect?
  Jurnalistul roman iese victorios in lupta impotriva virusului oportunismului, de ce nu ar iesi victorios si in lupta impotriva infectiilor intraspitalicesti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *