“De fapt, a jucat anul viitor in productia “Back to the future””, a spus Robert Zemeckis.

 “Am ales-o pentru extraordinara abilitate de a se intoarce in timp. Am stiut ca ea e in momentul in care am auzit-o spunand ca va castiga alegerile de anul trecut.

In Back to the Future 4, personajul principal, Viorica, se intoarce in timp, in noiembrie 1946, in Bucuresti. Acolo tocmai se desfasoara alegeri, iar Partidul Comunist este pe cale sa castige. Scopul ei este sa il prinda pe Gheorghe Gheorgiu-Dej, care era secretar general atunci, sa il inchida intr-o casa si sa il oblige sa schimbe numele PCR in PSD. Pentru ca in 2019 sa arate si PSD ca un partid istoric. Apoi Viorica trebuie sa impiedice ascensiunea politica a Anei Pauker, deoarece n-are nume de familie romanesc.

Dupa ce isi incheie misiunea din 1946, Viorica onsa calatoreasca in timp cativa ani, la Moscova, unde are misunea de a ii preda agentului Ilici, student acolo, un borcan de zacusca si numele dusmanilor de la alegerile prezidentiale din 2019, pentru ca ei sa fie eliminati cand agentul Ilici va ajunge presedinte.

E complex scenariul, nu va dezvaluim chiar tot. Acum suntem in stadiul in care facem probe cu actorii. Incercam sa o invatam pe Dancila o replica in engleza, dar ea urla la noi, ne face spioni si zice ca numai tradatorii vorbesc in engleza. I-am pus un creier, implant de la o oaie. Asteptam sa se trezeasca, sigur va fi mult mai isteata.”

One thought on “E oficial! Dancila va juca in rolul principal din “Back to the future 4”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.