Speciaistii care au analizat dezbaterea organizata Europa FM au ajuns la concluziile urmatoare:
1. Cea mai buna prestatie a avut-o, de departe, Klaus Iohannis. Asa cum il stim de atata vreme, in nota obisnuita, observand din cand in cand atent ce se vorbeste si aratandu-se ingrijorat.

2. Cei mai multi specialisti apreciaza ca singurul care ar fi putut avea o prestatie mai buna ar fi fost un Desmodus Rotundus, denumit popular si liliac. Un animal care doarme in jur de 20 de ore pe zi.

3. Altii apreciaza ca si Carassus Gibelio (popular: carasul) ar fi facut o figura asemanatoare cu a presedintelui Iohannis, avand in vedere ca acest peste poate sta nemiscat 18 ore, iar cand deschide gura oricum nu iese niciun sunet.

Oferta speciala numai AZI:

4. Cel mai tare raspuns de la dezbatere ii apartine tot lui Klaus Iohannis, care la intrebarea “si dupa ce castigati acest mandat o sa stati mai mult prin concedii?”, a raspuns exact cum raspunde cand e in concedii si e intrebat ceva. Nimic.
Asta a fost mai grea.

5. Sondajele spun ca totusi romanii il vor vota pe Iohannis. 40% dintre ei motiveaza: “Decat sa avem o proasta sau pe unu care spune prostii, macar sa avem un invizibil.”

6. Apropo de invizibil. Administratia Prezidentiala, vazand ca lumea e suparata pe faptul ca Iohannis nu a participat pa dezbatere, a dat urmatorul comunicat. Citez:”… astfel presedintele a fost injectat cu ser si s-a transformat pentru cateva ore in Omul Invizibil. Sub aceasta forma a fost prezent la dezbatere.”
Nu puteti vedea comunicatul in Presa pentru ca a fost scris cu cerneala invizibila pe hartie invizibila.

7. Momentul in care Iohannis a vorbit despre activitatea sa din ultimii 5 ani a fost cu adevarat memorabil. El consta intr-un comentariu pe Facebook: “Dragi romani, am fost preocupat.”

8. Romanii iubesc mobila. Aceasta este explicatia plauzibila pentru care ei il prefera in continuare pe Iohannis.

9. De altfel, singurul care l-ar putea invinge pe Iohannis in cursa ar fi noul sifonier de la Ikea. Cel de la Elvila nu are sanse.

10. Iohannis a parasit putin mai devreme dezbaterea pentru ca deja confirmase prezenta la doua emisiune importante din SUA. Aveti mai sus dovada

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *