-Ce faci, fata?
-A, naspa, stau in pat, bag camionu’ de pastile in mine, ma ia cu vertij, 39,5…
Si Vocea Vesela loveste:
-Aaa, ai raceala! Iei antibiotic? CE AR FI SA AI SI DIAREE?

Ba baiatule, asta care ai scris reclama, ba nene, ba vericule, ba constipat mic, ma! Ce vrei sa iti raspunda aia din pat, ba?
-Aaaa, ce dragut ca ai venit la mine, Voce Vesela! Chiar ma gandeam aseara: baai, barbatu’ m-a parasit, s-a carat la ma-sa ca-s racita, frig toata, tremur ca dracu si am ochii umflati de nu vad drumul spre baie, dar vai, ce misto ar fi acum sa am si o diaree! Nu cer mult, macar putin. Si uite, ai venit! Si dimineata, cand stateam cu compresa cu otet pe piept, cu pastilele la cap si cu cele trei batiste pline de muci, imi venea in cap: fa cumva, Mama Natura, si daaaaa-mi si o diaree! Te implor, nu ma lasa asa dornica, o sa fiu cuminte toata viata daca primesc putina! Nu mai beau, dau bani saracilor, nu mai postez poze din lift! Numai da-mi putina!
-Acum exista Linux! Dorinta s-a implinit.
E ca si cum te-ai duce la unu’ care tocmai si-a pierdut masina, pe care l-au dat afara de la munca, l-a parasit amanta, si i-ai spune vesel:
-Heeeei, ce ar fi acum sa iti luam si masina?!
-Da, coae, te iubesc! M-ai scos din criza, frate!

Plm, ba, care scrieti reclame cu cwru’, mai folositi si capu’, ba! Si daca tot va ies cuvintele pe dos, luati Smecta! Ca ati umplut televizoarele cu mizerii.
Ma scuzati, trebuia sa ma descarc cumva.

One thought on “Esti racita? Da’ nu vrei tu si o diaree?

  1. Pingback: Esti racita? Da’ nu vrei tu si o diaree? | Cronici pe bune | ebroky

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *