Eu nu cred ca exista Cheloo.
Ascult Parazitii, dar sunt convins ca nu e vocea lui, ci a unui robot invelit in piele, facut de Arafat in laboratoarele Smurd.
Am vazut si cate ceva din iUmor, dar cred ca baiatul asta, Cheloo, nu exista. E o proiectie facuta dupa modelul lui Arafat, iar vocea e a lui Banica, deoarece Fane poate sa imite si un robot.
Eu nu ma pricep la muzica, la roboti, dar pot fi destul de tampit incat sa emit afirmatii de genul asta.
Daca pe mine nu ma asculti cand spun asemenea enormitati, de ce ai asculta un cantaret care isi da cu parerea, practic, despre Medicina?
Ce conteaza? Dupa doua guri de tuica si o frunza arsa, oricine poate spune orice.

Am citit comentarii in care oamenii spuneau ca ii boicoteaza pe cei de la Parazitii pentru ca domnu’ Cheloo nu crede in Covid. Pe bune? Daca Madona declara maine ca Luna nu exista, n-o mai ascultati? E cumva Madona astronom? Daca Pavarotti (pastrand proportiile) ar fi spus ca nu exista sobolani, l-am fi crezut?

Lasati oamenii – au ratacirile sau convingerile lor – sa fie sanatosi si sa emita tampenii! Si nu ii mai luati in serios cand isi dau, evident, cu parerea despre lucruri care nu intra deloc in zona lor de pricepere.
Ascult Parazitii, si ii voi asculta in continuare. Imi plac. Marcel Pavel tot n-ascult, chestie de gust.
Sanatate, Cheloo! Si tragem si noi ceva mai usor, da?

Cititul desteapta! Oferta:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

1 Comentariu la “Eu nu cred ca exista Cheloo!

  1. GEAMANA says:

    Domnu Cheloo poate nu stie, dar fiecare om este liber sa se testeze daca vrea cu adevarat. Bine, platesti din banii tai ca sa nu mai astepti sa te testeze statu, dar acum poti face si analiza directa si pe cea indirecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *