„OAKSTRAORDINARY”
Aseara, Romania a avut cea mai spectaculoasa revenire din istoria Cupei Mondiale la Rugby. De la 0-15  cu Canada, au invins cu 17-15!!!


La ultimul meci al Nationalei de Rugby, anul acesta, erau mai putini spectatori decat la un meci de Divizia B la Fotbal.
In Bucuresti, meciurile Romaniei  de la Cupa Mondiala sunt urmarite de oameni care incap in cateva baruri din Centrul Vechi.(recomand Fire, atmosfera este foarte faină)
Un sport care are mult prea putin fani faţă de cati ar merita.

Am fost invinsi de Franta si Irlanda, dar aproape ca nu se pune. Aceste ţări investesc de mii de ori mai mult in rugby. Să incerci sa ii invingi azi e ca si cum ai  incerca sa trimiti rachete pe Marte inaintea americanilor.

Dar, am invins Canada si am facut istorie. Aveti, mai jos, titluri din ziarele din lume si rezumatul meciului.
A, pe viitor,pentru cei care vor sa-i vadă live pe băieti:  stadionul unde joacă este acela de langă Arcul de Triumf. Pe unde treceti mereu cu masina…
Veniti la meciuri, n-o să vă pară rău. Puteti să luati prietena, sotia, copiii. Nu se injură, nu isi dă nimeni pantalonii jos la conferinta de presă,  nu se bate nimeni in tribune si, culmea… spectatorii chiar vin să vadă meciul!

Pentru ca exista viata dupa fotbal

 

8 7 5 4 3 2 1

3 thoughts on “Exista viata dupa fotbal.

 1. cip@cip says:

  bravo baieti!!! am ajuns acasa de la job si am vazut exact ultimele 3 minute, mai precis de cand Vlaicu a transformat penalty-ul din ultimele minute.
  Splendida revenire prin care ati uimit o lume intreaga, mai ales ca o asemenea revenire a venit din partea romanilor!!!
  mult succes cu italia!

 2. Sara says:

  Felicitari baietilor! Felicitari si tie, Silviu, ca aduci in atentie faptul ca mai avem si alte sporturi in afara de fotbal. Mi se face greata cand ma uit la tot ce inseamna stiri sportive si fotbalul ocupa mai tot timpul destinat acestei rubrici. Macar de-am avea cu ce ne lauda….Referitor la competitiile altor sporturi, unde avem rezultate…doua- trei cuvinte si gata…trecem iar la fotbal, ca de, acolo se face” porcoiul „de bani pe neperformanta.
  Sa le tinem pumnii baietilor in urmatorul meci. Hai Romania!!!!!

 3. Pingback: Cronica Carcotasilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.