Din presa: (Rtv)
„Prezentatoarea de la Rossiya 24 a afirmat că vremea este excelentă pentru bombardamente în Siria.
Forţele aerospaţiale ruse îşi continuă operaţiunea în Siria. Experţii afirmă că momentul a fost ales foarte bine în ceea ce priveşte vremea. Octombrie este o lună avantajoasă în Siria pentru zboruri”. Viteza medie a vântului este de numai 2,4 metri pe secundă şi că plouă o dată la zece zile. Deşi sunt în medie 13 zile înnorate, acest lucru nu ar trebui să fie un obstacol serios pentru operaţiune, întrucât norii se află în general la 4-6 kilometri deasupra solului şi nu afectează sistemele de ţintire.”

Ei, bine,  cam asta poti vedea la rubrica meteo, in Rusia,  diseară:

„Bună ziua, am primit buletinul meteo de la statia meteorologică Kremlin.
Diseară, in Siria, temperatura va fi moderată, dar va ploua cu rafale puternice din directia avioanelor noastre de luptă.
Dacă esti din Damasc si vrei să iesi cu iubita in oras, nu uita ca, atunci cand pleci din casă să iti iei cu tine si lansatorul antirachetă.
In rest, vantul slab va aduce si usoare trupe rusesti, vreo 50-60 000 de soldati, care vor crea, pe alocuri, o stare de nebulozitate accentuată.
In sudul si nordul Siriei, vremea va rămane neschimbată.
Adică, rafalele puternice si ploaia de gloante vor fi, ca de obicei, intre orele 18 si 20, preponderent in sudul tării.
La noapte, temperatura va scădea neasteptat pentru această perioadă a anului. Pe la orele 1-2 pm este posibil ca acoperisul casei in care locuiesti să dispară brusc sub bombardament. Acest fapt cauzează un usor disconfort termic.
Ai grijă să nu răcesti! Cel mai bine este ca, la noapte, să dormi imbrăcat.
In Europa, inca nu a venit ploaia, dar norii grei ce vin dinspre Est nu aduc vesti foarte bune pentru urmatoarea perioada. Sunt Svetlana si dau legătura colegului de la Sport, care ne va vorbi despre campionatul mondial de rugby cu obuze.
Insusi marele Putin va fi arbitrul acestui meci.”

2 thoughts on “Starea vremii la rusi.

  1. Walker says:

    Exact cum era pe vremuri in…Beirut! Istoria se repetă,dar se pare că nu avem capacitatea de a învăta nimic din lectiile ei! 🙂 🙂 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.