Home / (Pro)stirea zilei / Facebook le-a dat nebunilor portavoce.

Facebook le-a dat nebunilor portavoce.


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Acum o suta de ani, cand mi-am facut eu cont de Facebook, toate postarile erau de genul pisicute, mancarica, poze de la mare cu maimuta. Era un fel de telenovela online: ce mai face matza Ginei, pe unde mai umbla Cristina, ce citat a mai gasit Marcel, cat se mai cracaneaza Marioara la palmier.
Acum doua zile, un cretin a vazut pe Facebook un live de la o petrecere, la care dansa fosta iubita. Tot live l-au vazut altii pe cretin intrand la petrecere si omorandu-l pe fratele ei, care incerca sa o apere.

Nu zic ca vreau sa ne intoarcem la pisicute, dar asa cum la tv ar trebui sa fie o cenzura a bunului-simt (daca ar exista cu adevarat CNA), asa ar trebui sa fie si pe Facebook. Toti psihopatii au conturi, pagini, fani. Toti nebunii sunt lasati liberi sa transmita live. Unii fac live de la volanul TIR-ului. Sunt imbecili care lovesc animale, se filmeaza si se lauda cu asta. L-am raportat pe unu, iar Facebook i-a inchis contul abia dupa o luna, in timp ce daca scrii “bata saua sa priceapa iapa” si te raporteaza un destept, ai contul inchis in cateva ore. Am patit asta, mi-au scris ca ma fac vinovat de violenta impotriva animalelor (iepelor, am dedus eu). Acum a aparut specia asta noua a aluia care filmeaza o crima, in loc sa intervina.
E deja mult, fratilor! Ceva pute rau. Nu inteleg de ce pedofilii poeti (e unul, specimenele astea care omoara animale, toti degeneratii, au in continuare dreptul de a-si face conturi de Facebook. De ce, daca tot dai datele din buletin, astia au dreptul de a-si face conturi noi.
Un mega cacat e pe cale sa devina acest Facebook. Daca n-a devenit deja.

Carti la oferta:

“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Check Also

Barbatii au suflete de copii!

Azi, in Pipera, la chioscul de ziare, cafea scumpa, pufeti, biscuiti si chestii vegane la …

Lasă un răspuns