O dragoste din alta lume

Ea e ajutoare de senatoare, asistenta, sefa de cabinet sau ceva, adica ii facea cumparaturile de Craciun, lua chiloti pentru barbatul scorpiei. Era rea. Senatoarea. Avea boala pe unii din niste insule tropicale, pe niste militari care consumau resursele USA, adica aruncau din avioanele de lupta niste produse pentru localnici. Suparata rau, asistenta e nevoita sa paraseasca zoaiele alea de pe strazile din Washington – ca nici producatorii astia n-au avut bani de zapada – si sa mearga in cosmarul ala tropical cu palmieri, apa turquoise si broacute testoase. (imi scrie cineva ca actrita e din Diaria Vampirilor. Nu l-am vazut, dar o sa sa presupun ca ea e Diaria)
Cel caruia trebuia sa i-o traga, la figurat, era seful de unitate, un plavan de 2 m si 10 care tot apare in comedii romantice si nimeni nu pricepe de ce. Cand a aterizat ea pe insula, el facea scufundari, practic i se rupea ca vine asistenta senatoarei in control. Ea il ura profund, caci era un hot care fura din banii contribuabililor, normal.


Filmul curge frumos vreo ora, timp in care am atipit de maxim trei ori, da’ important e ca el i-a aratat insula, plajele, fara sa o pupe, a dus-o sa impleteasca bambus cu localnicele, sa vopseasca acadele, sa faca fulgi de ninsoare din nuca de cocos, sa mangaie pe cap niste copii amarati de bastinasi (ce ar fi Craciunul fara asta?!). Ea s-a lasat greu convinsa sa faca toate astea, dar a picat la vorbele: „daca tot ma dai in gat ca folosesc resursele armatei, macar sa stii despre ce vorbesti!”
A suferit mult ea, pe la petreceri, prin baruri, inotand printre stelutele de mare, dar a aflat in cele din urma ca el nu arunca banii armatei pe geam, ci doar folosea F21 sau F16 sau un F sa arunce din ele produse si mancare si decoratiuni de pom pentru bastinasi, pentru ca ei sa stea linistiti cu burta la soare.
Intr-o zi, aproape ca il pupa pe gura cand isi da seama cat de bun e plavanul, dar au ghinion ca vine furtuna. Si odata cu furtuna si senatoarea care o cearta ca nu i-a dat raportul sa inchida baza. Ea trece de partea plavanului si ii spune scorpiei ca misiunea ei e de acum incolo sa ajute populatia. La Washington, freaca toti menta, dar US Army de pe insule chiar face ceva pentru oameni. In acest zbor, spre exemplu, a aruncat din avioane pe insulita niste baloane si decoratiuni chinezesti de pom, superb, multumire mare, oamenii le-au facut cu mana, we love America!


Totul se incheie cu „we did it!”, stil USA, iar senatoarea isi aminteste si ea ca a fost candva suflet bun si nu ii mai da in gat, pe principiul miracol de Craciun.
Se pupa in sfarsit, dar cand sa treaca la sex intra genericul de final,
dar oricum erau filmati de departe si cam bezna.
Cu placere!

OFERTA la carti!!

 

 


FOLLOW SI LIKE PE FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment: „Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.”

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *