Firea e penibila momentului.

  1.  

A luat o poza prelucrata de un pesedist si a dat-o de buna. Iata si poza reala:

Este evident ca doamna Firea e compromisa total in ochii oricarui om din tara cu ceva creier la purtator. Este evident ca in ochii oricarui om cu minte, toti pesedistii care au imprastiat acest fake news sunt compromisi. Dar stiti care e problema?

In ochii unui votant PSD NU conteaza! Ala ramane in cap cu ideea ca Iohannis a mintit, ca are de fapt casca. Ala n-a auzit de trucaje, nici nu stie exact cuvantul, pentru el Photosop inseamna un fel de magazin second hand, iar internetul e o chestie inventata de Codrin Stefanescu la betie. Pentru un votant PSD asta nu e un fake news, el habar nu are ce inseamna cuvintele astea. Nici Dancila nu cred ca stie, ca-s in “inglish”. Pentru votantii PSD asta e o stire rostogolita acum la greu.

Am facut acum o luna un experiment. Meduza. Un fake news despre o meduza din Portugalia care a curs pe teava unuia din Titan. In doua ore avea 700 de distribuiri. Oamenii nu gandesc, doar dau mai departe. Asta e reaitatea. Iar Facebook, acest mamut greoi, in loc sa ii dea acum jos pagina doamnei Firea si toate paginile de pesedisti care imprastie mizeria, blocheaza aberant pagini decente. Mie, ma scuzati ca ma dau de exemplu, mi-a blocat profilul pentru trei luni pentru asta:

Va rog sa raportati pagina Gabrielei Firea si toate paginile care distribuie mizeria. Si sa votati! Mama lor de mincinosi.

Ps: inca una.

Update: Firea a sters postarea. A aruncat soparla si se face ca nu a existat. Tipic lasilor, nicio surpriza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *