“E drept ca nu prea avem caldura, dar hei, uitati ce surpriza calda le-am pregatit bucurestenilor!” a declarat Gabriela Fierea, sotia primarului comunei Voluntari..

“Daca deschideti robinetul dimineata”, a continuat Firea, veti avea surpriza ca o cafeluta proaspata va curge e trava de apa calda. Daca o doriti putin mai rece, deschideti si celalalt robinet. Daca vreti lapte, mergeti in pana mea la magazin! Chiar v-at invatat sa vi le dau eu pe toate?

Pentru capuccino actionati robinetii pe la pranz, dupa ce se mai limpezeste cafeaua si ramane asa, maronie. Frozen coffee si frozen capuccino aceti toata ziua, trebuie doar sa deschideti robinetul de apa rece de la cada si sa comutati pe dus.

Mai avem si alte surprize in plan. Spre exemplu, stim toti de la primarie ca va doriti sa terminam podul de la Grozavesti pentru a avea o circulatie mai lejera. Ei bine, da! Am o veste mare: podul nu il terminam, astept sa vina alegerile, daaaaar vom da nisip pentru cafea la ibric, gratis! Tot pe robinet vin, dar la primavara.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *