Home / (Pro)stirea zilei / Grasute sau tunate?

Grasute sau tunate?

PAGINI FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Zilele astea m-am enervat rau. O fata sclipitoare, Ioana State, cu o droaie de admiratori pe facebook, si-a luat inima in dinti si a participat la iUmor.
Cu trac, mai impinsa de prieteni, Ioana s-a prezentat bine pe scena. Se vedea ca are emotii, dar credeti-ma, textul este atat de bun pentru un numar de stand-up, incat ai fi ras oricum.
Dupa emisiune, au inceput comentariile. Fara numar. Toate fetele care au  poze cracite la palmier sau in patru labe in pat, insotite de texte de genul texte de genul “Dumnezeu e cu mn”, tunate din cap pana-n picioare, au sarit pe Ioana: “Baai, Ioano, ce poze prelucrate pui pe facebook si cat de grasa arati la televizor!”


Si m-am enervat. As vrea sa scriu asta pentru toate fetele tunate si rautacioase de pe marele facebook:
„Dragi bucati de carne si plastic (daca e prea dur, taiati plastic), fata aia despre care spuneti ca e grasa are ceva ce voi nu o sa aveti niciodata: cap. Si nu vorbesc despre capul sponsorului, ci chiar al sau, personal.
E grasuta? Bineinteles ca e! Dar stiti care e vestea buna pentru ea? Ei ii trece! Face foamea doua luni si ajunge in forma. Sa nu uitati sa va faceti programare de urgenta la manichiura si coafor. Simt ca la finala iUmor va veti roade unghiile in fata televizorului. Cat despre par, sa ii spuneti stilistului sa aiba niste meșe. Multe meșe. Sa fie pregatit si cu peruca, in cazul in care vi-l smulgeti pe tot.
Cat despre voi, dragi bucati de carne si plastic, am o veste proasta. Voua nu va mai trece. Ca sa intelegeti si voi: „ftlor, e naspa :((( cry cry cry. E ca si cum ati ramas fara sponsor. O sa faceti implozie!”
Rautatea? Nu se vindeca nici in doi ani. Buzele supradimensionate? Daca nu le intretineti doua luni, ajung la genunchi, ca niste pungi. Operatiile, silicoanele nenumarate de peste tot, implanturile de neam prost nu sunt defecte fizice, ci dovezi evidente de prostie. Si bani aruncati pe strada de sponsor. Pe strada vi i-a aruncat, nu? „Ia, fata, 2000 de coco, ca m-ai innebunit cu operatia aia!”
Caracterul urat? Cu asta ramaneti pe viata. Nu te poti lua de faptul ca un om e gras, e slab, e prea inalt sau, decat daca ai un caracter urat. Nu comparati 10 kilograme in plus, care poate sunt cauzate de o boala, cu 10 kilograme de silicon introdus in corp, cauzate de pitiponceala. Nu, nu!


Asa ca, daca ar fi sa aleg intre o tunata rautacioasa si Ioana, as alege-o fara sa clipesc pe Ioana. Si va ramane asa, chiar de ar avea cu 100 de kilograme in plus. Pentru ca ea e femeie, nu gonflabila. Gonflabilele se folosesc o data, de doua ori, pana ies din uz, iar femeile devin mame, prietene, iubite. Asta e diferenta.”


PAGINI FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport GRATUIT, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Fragment:  Patul fecioarei era cel de sus, deasupra Alionei, o basarabeancă zdravănă de 0.12 tone.
-Crezi că au adormit? o întreb.
-Carmen, da. Dar Aliona nu, că încă nu a început să vorbească în rusește.
Am început să ne sărutăm în liniște printre sforăiturile lui Carmen.
Iar eu, mi-am trimis mâinile în expediție pe corpul ei.
Pfoai, ce excursii! Ce ținuturi noi am descoperit în noaptea aia! Zone tropicale umede, munți și dealuri pe unde nu mai călcase picior de bărbat.
Apoi podișul, unde fusese cândva o junglă amazoniană. Și pe care nici măcar Soarele nu-l văzuse până acum.
Nu mai știam nici cum mă cheamă, eram transpus tot în Manualul de Geografie al Ameliei.
I-am dezbrăcat bikini roz pe care îi văzuse toată Politehnica și am început să explorez cu grijă Marele Canion din Slobozia.
-Mai ușor cu mâna, Tăntălăule, ca îmi vine să gem, îmi șoptește la ureche.
-Bine, gemi!
-Nu pot, Aliona e trează. În pana mea!
Așa că mi-am chemat mâinile din expeditie și m-am mulțumit cu sărutări.
-Trebuie să îmi zici ceva trist, m-am încins prea rău și vreau să îmi treacă până adoarme, îmi zice.
-Mâine am predare la corporație. După ce facem dragoste, mă duc să termin câteva grafice.
-Nu așa de trist, Iubire, că îmi trece de tot.
Aliona aia era de comă! Trebuia să îi pun ceva în apă ca să adoarmă! Mă gândeam să bat pe la ușile căminului, să dau șpagă cuiva și să o mut acolo.
-Uşide becu’! Uşide becu’! urlă Aliona.
-Gata, doarme bestia? o întreb pe Amy.
-Nu încă, asta e în basarabeană. Îi intră lumina de la felinar
în ochi.”

surse poze: metro.co.uk

 

 

 

Check Also

Toader Rudotel Tudorel-facut K.O. de un student.

Daca Toader Tudorel ar lupta intr-un meci de box cu studentul in anul trei de …

Lasă un răspuns