Cui nu-i plac animatiile?

Dacă în prima parte Drac încerca să-și convingă fata să nu se mărite cu un muritor, acum el încearcă să demonstreze că nepotul său are mai degrabă veleități de vampir decât de pământean.

El și amicii săi „înfricoșători” încearcă să-l ducă pe micul Dennis în toate locurile terifiante care să-i trezească instinctele malefice. Mereu însoțit de Frankenstein, Omul Invizibil, Warewolf, Murray mumia și Blobby , un spectru verde gelatinos, celebrul vampir din Transilvania trece prin momente extrem de comice generate de nepotul său superdotat!

Cât despre medievalul și înspăimântătorul Hotel Transilvania care până la uniunea unei vampirițe cu un muritor adăpostise numai monstruleti internaționali, acum este complet transformat. Oameni de rând și stafii,mumii sau alte personaje scabroase, toți coviețuiesc în această nouă lume creată de iubire și armonie. Nu pentru mult timp…

Aș vrea să-ți dau un sfat, alege varianta în engleză! Vocile marilor actori ca Steve Buscemi, Kevin James, David Spade, Adam Sandler , Selena Gomez și mulți, mulți alți mari actori de comedie cărora li se alătură inegalabilul Mel Brooks! Zic inegalabil pentru că este singurul actor, producător, regizor, scenarist etc… care în cele câteva decenii de muncă în cinematografie a reușit să ia toate premiile existente în acest domeniu. Nu glumesc deloc! E unic!
Sper să te distrezi cel puțin la fel de mult ca mine și, dacă n-o să-ți placă, ce să zic… măcar te-ai ales cu o ”ieșeală” la mall cu gagica și i-ai dat și-o masă în oraș. 

Floricele sau nachos, după buget!

Filmul ajunge si la noi pe 30. 10. 2015. Trailer si mai multe informatii AICI.

 

 

PS: Astept comentarii despre film:)

3 thoughts on “Hai la film! Hotel Transilvania 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.