Cum se umple Parlamentul de fete cinstite, de intelectuale! Viitorul suna bine rau de tot!
Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, în prezent trimisă în judecată într-un dosar de corupţie, s-a dat intr-o zi jos din pat. Apoi a facut o sedinta foto in chiloti si si-a zis: „ba, da’ deputat nu ma fac si eu? Ca tot ma ancheteaza oamenii astia rai de la DNA!”
Legenda spune ca in dimineata aceea, Andreea si-a concediat fotograful si a sters aproape toate pozele sexy cu ea. Dupa modelul nepoatei lui Pandele, care i-a spus: „De azi esti fata mare! Negi orice aparitie sexy, orice dovezi ar avea! Repeti dupa mine: Photoshop! Photoshop!”
Si Andreea a candidat din partea PSD Prahova, de pe pozitia a saptea.
Bine, bine, dar PSD Prahova are doar 5 mandate, veti spune!
Eeee, aici e smecheria. Se urmeaza pasii:
1. Un deputat se retrage. Primarul comunei Cornu, isi aduce aminte ca are treaba la primarie si renunta la functia de deputat. Inainte de alegri avusese o scurta amnezie, dar… unele pastile chiar au efect miraculos.
2. Al doilea deputat se retrage. Ludmila Sfârloagă (PSD), în prezent vicepreşedinte al CJ Prahova, s-a gandit si ea mai bine si si-a spus: „M-am razgandit. Mai bine raman la Prahova! Eu si uitasem ca am candidat la Parlament.”

 3. Doamna Andreea ajunge in Parlament! Pe principiul asta, al retragerii celor  alesi, data viitoare o vom vota pe Daniela Crudu, de pe pozitia 100.( Nu ca ar fi ceva rau, la ce specialisti in legi avem acum acolo). Pe primii 99 ii face ea sa se retraga.

Fosta domnisoara Andreea Cosma este inculpat în dosarul deferit justiţiei de DNA Ploieşti în care este acuzată de complicitate la abuz în serviciu. Dar are reale calitati sa ne reprezinte in Parlament, iar zilele acestea se va produce minunea. Ce calitati are? Priviti:
f

O sa spuneti: bine, dar de ce nu a candidat doamna Andreea direct pe pozitia 3 sau 4, ca sa intre direct in Parlament. Vedeti? Aici e toata smecheria. Toataaaaaa presa ar fi fost pe dansa. Nu stiu cat ar fi deranjat-o aceasta atentie, dar sigur dadea rau la imaginea partidului.

Indrazneste sa crezi, romane! Si iubeste-o! In mainile ei sta viitorul tau! Si in ale ei.


FOLLOW PE FACEBOOK  SI ALTE CHESTII: Silviu Iliutacronicipebune

Aceasta care urmeaza e o reclama pentru carti. Daca te deranjeaza, imagineaza-ti ca sunt bijuterii, haine sau vibratoare.  Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

FRAGMENT:
„Dimineata unui grasan e asa:
Obezuții nu înjură niciodată cu voce tare. Ar fi TREI calorii consumate de pomană, aşa că preferă să o facă în gând. O să arunc rufele mâine în maşina de spălat. De ce mâine? Pentru că mâine am de gând să slăbesc miraculos şi o să fie mult mai uşor.
Al doilea pas. Cu multă determinare, plec spre baie, adică pun piciorul stâng în faţa piciorului drept. A doua înjurătură, tot în gând, vine în momentul în care realizez că trebuie să ocolesc scaunul pe care sunt multe resturi de felii de pizza.
-Morţii mă-tii de scaun cu cine te-a lăsat în mijlocul camerei! scap cu voce tare.
Apoi îmi dau seama că eu l-am lăsat, dar nu mai cer scuze morţilor mamei mele. Ar fi o pierdere de vreme şi alte TREI calorii date neantului.
Mă opresc. Un mic popas lângă scaun. Aud soneria telefonului, dar îmi dau seama că l-am lăsat pe pat. Numai un nebun s-ar întoarce trei pași să îl ia. Scaunul cu pizza este la jumătatea distanţei dintre patul meu şi baie. Aşa spune şi la carte: la jumate’ te opreşti şi îţi tragi sufletul! Cred totuşi că era vorba despre cărările de munte sau despre căţărări. (Graşii sunt informaţi. Ei citesc multe cărţi, dar în special cu format mare, tip revistă, ale căror pagini se dau aproape singure.) Mă gândesc serios: Să dau scaunul din mijlocul camerei sau o las pe mâine? O las pe mâine.
Cred că asta am făcut şi ieri. Dacă mă gândesc mai bine, scaunul ăla este acolo de vreo lună.


 

 

 

 

2 thoughts on “Inca o „fata lu’ tata” in Parlament.

  1. Pingback: Inca o “fata lu’ tata” in Parlament. – Noi va Informam.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *