Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Handbalista Laura Nicoleta Vasilescu (34 de ani)  a declarat public ca este intr-o relatie cu Steffi Sauer, impresara vedetelor tv din Germania.

Intr-o tara in care oamenii cred ca cel mai rau lucru care ti se poate intampla e sa ai un vecin homosexual, asta e dovada maxima de curaj.  In tara asta traim. In una in care patru milioane de romani considera ca un om nu are voie sa se culce si sa se casatoreasca cu cine vrea daca ei nu aproba gaura si pozitia. Chiar daca ea traieste afara, rudele Laurei traiesc in Romania. Iar de gura lumii nu te scapa nici naiba.

Va supun atentiei un mesaj primit de la un tip senzational, homosexual. Spuneti-mi voi ca ne mai facem bine si daca raspundeti cu “da”, va rog sa imi spuneti si cand.

 

“Salut Silviu, as vrea să îți spun puțin din povestea mea , de și aș prefera să rămân anonim. Sper sa ma înțelegi, dar am părinții in România și doresc sa-i protejez.Dacă vrei să o publici, nu ma supăr, dar fără nume.
Apreciez enorm faptul că te-ai alăturat campaniei #Boicot .
Sunt homosexual! Nu unul din aceia care își pun pene in cap, nu ma îmbrac diferit de ceilalți bărbați și nu-mi schimb vocea să par femeie. Sunt un om normal și nu doresc copiii nimănui. Până în 2009 am locuit intr-un mic oraș de provincie, am avut un job normal și nu mi-a păsat prea mult de vorbele unora. Nu m-am ascuns , dar nici nu am trâmbițat sexualitatea mea. Am fost marginalizat pe tema asta , dar am preferat sa merg mai departe cu fruntea sus. Lucram in domeniul medical, salvam vieți , fără sa-mi pese dacă acele persoane m-ar urâ din cauza sexualității mele.
Acum 10 ani am emigrat în Italia, încă mai spun că a fost cea mai bună alegere făcută vreodată. Am vrut astfel sa fiu departe de familie, de cunoștințe, pentru a-i ocroti de eventuale neplăceri.
Am cunoscut aici pe cineva, un om deosebit , iar anul trecut am făcut și uniunea civilă ( un fel de căsătorie, dar cu ceva mai puține drepturi) . Sunt primul român unit civil în Italia. Chiar dacă în presă a apărut știrea că o tipa ( Daniela nu mai stiu cum), s-ar fi căsătorit cu partenera ei, noi am avut nunta pe 4 aprilie 2017, ele pe 9 aprilie. Am avut câteva probleme si cu asta, din moment ce mi se cereau anumite documente, pe care România nu mi le putea da. Dar am rezolvat și iata-mă. Ma simt un om împlinit și liniștit.
România nu mai este casa mea, nu mai este patria mea…Din moment ce drepturile mele nu sunt recunoscute acolo. Nu doresc să mai ma întorc , evit si vacanțele.
Trăiesc o viață normală, plătesc taxe alături de soțul meu și nu cerșesc nici atenția nimănui.
Vreau să-ți povestesc si două întâmplări care mi-au rămas la suflet.
Cand am facut nunta, invitasem doar rudele si prietenii apropiați. Unii dintre aceștia au venit cu copiii. Ma simțeam oarecum stingher, dar la un moment dat, fetița de 11 ani a unei prietene, a venit la mine , m-a îmbrățișat și mi-a spus:
„Te iubesc și să știi că pentru mine tu esti mireasa!”
„Păi nu am cum, vezi că suntem doi bărbați ”
„Da, dar tu ești mai frumos!”
O altă întâmplare a fost anul trecut de Crăciun. Cea mai bună prietenă a mea , româncă, a decis să vină în vizită la mine, împreună cu soțul si fiica de 9 ani. Înainte a trebuit să-i explice copilului faptul că noi suntem „o familie diferită „. Copilului nu i-a păsat asta , singura ei grijă fiind aceea : ” de ce nu au copii?”. Evident ca mami i-a explicat despre diferențele anatomice dintre bărbați și femei etc…
Copiii nu ne judecă,niciodată. Când aud pe unii ca spun ” cum îi explic copilului”, imi vine s-o iau razna.
Îmi cer scuze ca te-am deranjat, sper ca nu te-am plictisit si poate aceste aspecte îți pot fi de folos.”

OFERTA:

Silviu Iliuta

CITITUL DESTEAPTA! Carti la oferta. Click pe poza:

Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

 

 

INCA MA MAI GASITI AICI: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Poza: Facebook


FRAGMENT:

„Iubita mea, sunt beat. De două ore stau ascuns în toaletă şi tresar la fiecare bătaie în uşă. Zac aici, pe jos, nu pentru că simt o plăcere deosebită de a sta cu costumul meu din liceu pe urina de pe jos, ci pentru că nu am găsit altă cale. De dimineaţă beau. Beau încontinuu, cu neamurile tale, cu naşii, cu neamurile mele, cu nişte vecini, cu trecătorii, cu vecinii.
M-a tăiat tac-tu! De aia beau, să uit. Şi să sper că n-a făcut-o intenţionat. Vestea bună e că de când beau mi s-a oprit sângerarea. A, şi mai e una: sectanţii ăia au vândut patru aspiratoare şmechere, de mii de dolari, rudelor tale. Ceea ce e bine pentru că am câştigat comision o cutie de detergent. Nu te îngrijora, în patruzeci și opt de rate lunare scapă de zece la sută din costul total, apoi îl pot da înapoi.
I-am pupat în mod egal pe toţi, şi pe ai tăi, şi pe ai mei. Am mai turnat în mine şi câteva pahare cu şampanie, de unde şi incoerenţa.
Mătuşa ta mi-a zis:
– Mânca-l-ar mătuşa de băiat! Bine ai venit în familie!
Şi m-a pupat pe gură. Am vrut să îţi zic eu primul, în caz că o să afli peste ani.
NU am o aventură cu mătuşa ta şi… NU vreau una! Nu pentru că nu o găsesc atractivă, să nu mă înţelegi greşit, nu am nimic personal cu ea. Doar că mustaţa ei îmi aduce aminte de tatăl tău.
NU o să merg în vizită de Crăciun acasă la ea, asta ca să ştii de acum.
Acum,iubita mea, citesc citatele mâzgălite pe pereţi. Cred că avem mulţi psihopaţi în familie. Unul a scris cu litere roşii, mari: DE CEEEEE, DOAMNEEEE? Cred, de fapt sunt sigur, că e tac-tu.
Altul a scris: CIORBA – DE RAHAT, FRIPTURA – TARE, SARMALELE – ORIBILE. Cred că e bunica.
Apoi, am convenit că nu ascultăm manele la nuntă? Am convenit! Şi de două ore avem numai manele.
– Decât două-trei piese pentru prietenii mei din armată! „Hai, liberare!“ a zis tatăl tău. După care s-a uitat urât la mine şi m-a întrebat:
– Nu e însărcinată fata mea, nu? Aţi glumit voi. Hahahah!
Unchiul meu a dat mâna cu Makele. După ce l-a atins, și-a scuipat în palmă şi s-a şters pe cămaşă jumătate de oră.
Ray dansează cu mătuşa ta. Nu sunt sigur că nu îl violează până dimineaţă.

CARTI, DE AICI.

 

 

 

 

Acum poti FACE COMANDA PENTRU NOUA CARTE, „AM GASIT UN TITLU”, pe www.bookzone.ro. Transport gratis, daca iei si „Toate titlurile bune au fost date”
Daca ai chef sa citesti, comanda pachetul aici sau telefonic: 031-433.51.65
P.S Se livrează și internațional.

Tot de pe www.bookzone.ro. se comanda si prima carte, Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu Iliuta

De Silviu Iliutacronicipebune

1 Comentariu la “Intr-o tara plina de ipocriti, asta e dovada maxima de curaj.

  1. Simona says:

    Cea mai simpatica faza: noi locuim in Canada, copiii sunt nascuti aici si nu au bagajul emotional al epocii comuniste din Romania. Eram la un concert si prin audienta se invartea un baiat tanar cu parul rosu ca focul, imbracat intr-o bluza cu paiete aurii fara maneci si o rochie cu pene cu crinolina in toate culorile curcubeului – extrem de pitoresc, nu puteai sa-l ratezi. Fiica-mea (care atunci avea 8 ani) ma trage de maneca si-mi spune: „mami, tipul ala e tare ciudat!” Amuzata, o intreb de ce, imi raspunde: „cum mama naibii sa potrivesti la asa rochie fistichie o pereche de adidasi?!!!” Asta referitor la ce spunea baiatul din articol despre copii :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *