Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

 

Traim in tara in care un mare vlogger (Alexandrul Balan aka Colo – 850 000 de abonati pe Youtube) povesteste cum o fata de 16 ani merita violata pentru ca imbecilul i-a vazut „gaoa**” si se vedea clar ca „fetei ii placea sarpele si cerea bataie, data cu capul de pereti”.
Scuzati limbajul, ii apartine.
Tot ce vreau eu sa va spu e ca un vlogger, cu probabil 80-90% fani minori, printre care e posibil sa fie si copilul tau, le spune tuturor ca o fata de 16 ani merita violata. Face asta pe Ytube, pe Twitch, nimeni nu il poate interzice, iar de o eventuala amenda i se rupe. La clipul asta avea 7000 de likes si 300 de dislikes, ca sa stim cum stam.
As mai zice o gramada despre mizeria de vloggereala romaneasca, dar iar imi sar in cap mamikile ai caror copii sunt fanii unor pusti care se lauda ca au bani, in timp ce haterii ii invidiaza.

Generatia mea e dusa, generatia parintilor mei e dusa si ea. Audientele mizeriilor cu Vulpita ne spun ca aproape jumatate dintre noi sunt la stadiul intelectual de leguma. Sigur, as putea sa o dau pe ocolite, sa spun vorbe dragute si lungusitoare, sa o iau pe la Ploiesti, dar esenta e asta: suntem inculti, mult prea multi.
Stiti ce e cel mai trist? Ca si astia mici par a avea la fel de multi inculti in randurile lor, dispusi sa asculte toti nenorocitii, toate scursurile, cum e asta, si sa isi faca idoli din ei. Copiii buni din generatia tanara nu accepta asa ceva, nu se uita la astia, nu tolereaza astfel de mesaje. Dar ei devin cumva minoritari intre ai lor, iar abia asta e ingrozitor.

Cu trecutul ne-am lamurit, cu prezentul la fel, dar chiar si viitorul sa fie in halul asta de ftut si plin de mizerii? Acum e in mare parte tara lui Capatos si a Vulpitei, dar si peste 20 de ani va fi la fel?
850 000 de abonati are baiatul asta. Tocmai a strans o suma record din donatii de la fani! In plus, are o lista lunga si impresionanta de sponsori si parteneri, firme mari, cu bani! Colaboratorii specimenului, in comentarii. (nu i-as blama, le-as cere doar sa isi retraga imediat sponsorizarea si sa fie atenti pe viitor!)
Iar asta zice ca o fata de 16 ani merita violata si se cere data cu capul de pereti.
Laura, mai bine nu-mi aratai!
M-am enervat ingrozitor.
Silviu Iliuta
Cititul desteapta!!!

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta


“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

2 thoughts on “La asta se uita copiii vostri!

 1. Ramona says:

  Așa se întâmplă în țărișoara noastră bananieră….. Acum nu facem altceva decât să culegem roadele unei astfel de gândiri naziste, musulmane, etc… Problema cea mai mare este că, prin aceste voci ale „vloggerilor” de mizerie, transmitem generațiilor care ne urmează, toate aceste elemente antisociale, de mahala

 2. Ciuci Shad says:

  I-auzi, Colo!
  Ai creierul ruginit
  Și de-aia ai părul roșcat
  Nu zic că ești de prost gust
  Dar ai content de căcat
  Ești Youtuber mare
  Dar n-ai nicio treabă
  Zici mereu muie la cai
  Deși tu ești o gloabă!
  Promovezi incultura și muzica de căcat
  Ai cântat Bernabeu pe live
  Ia zi mă,câți bani ai luat?
  Deși nu ai păstrat firul narativ
  În răspunsul pentru Călin, ai zis exact ce a zis Keed
  Învățăm ce e sarcasmul și apoi ce e ironia
  Cică aven cuvinte PREMIUM aici în România
  Te exprimi incorect și greșit gramatical
  Din banii de Youtube ia-ți și un dicționar!
  Ai înjurat șefanii
  Când ți-au spus că ești gras
  Dar mănânci pe banii lor
  De-aia îți dăm toți peste nas!
  -MC Nebunu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *