Cam asta e atitudinea eroilor care vor ca medicii si asistentele se sacrifice pentru ei.
La lupta, fratilor! Dar noi n-ajutam cu nimic, stam pititi dupa tastaturi pana trece. A, si stati dreaq departe de noi, toti medicii si toate asistentele! Mutati-va pe alta strada, sa fie la ei acolo!

Mihaela Moga Pal, asistenta la Spitalul de Boli Infectioase Galati:
“😡😡😡😡Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut intampla doar pentru simplul fapt ca lucrez la Spitalul Boli Infectioase Galati. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi – au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi – au trimis politia acasa… M – au dat afara din magazinul blocului doar pentru ca lucrez la Spitalul Boli Infectioase.!!!!
Ce sa inteleg…. E discriminare???? 😡😡😡😡😡”
Imi plac oamenii care cer de la altii ce nu pot face ei.
Toata tara are sisteme de rahat, conduse de politicieni care stau pe bani grasi. Transporturile sunt praf, primariile (cu vreo 4-5 exceptii) sunt ingrozioare, soft-irile din Sanatate (alea facute de Ghita, spaguite pe la guvernanti) sunt muci, la Gaze si la Electrica dam spagi, o panseluta costa cat 5 paselute nemtesti, un studiu de fezabilitate pentru un spital costa cat un spital din Franta.
De 30 de ani votam si plecam capul in fata unor hoti si interlopi sau prosti.
De 30 de ani, jumatate dintre ai nostri nu se oatenesc sa mearga la vot. Sa iasa cine o iesi, nu votam noi raul mai mic, ce dreaq!
Am avut-o pe Viorica premier, la naiba! L-am avut pe Dragnea mare boss! Valcov facea Economie si planuri de tara, intre doua furturi de tablouri.
Toti ne lasam condusi de astia DE 30 DE ANI, toata tara e praf, iar noi avem pretentia ca toti medicii sa fie “profesionisti, exemplari,
curajosi!” 😂😂😂
Toata societatea are bube pana in adancul fiintei,iar noi vrem ca unii, doar aia, singurii, medicii, sa fie toti perfecti!

Pai ce-s aia, ma? Suedezi? Martieni? Nu-s tot romani?
Vreti sa injurati pe cineva? Injurati toata Romania daca va tine! Pe mine, pe tine, pe ei.
Ca noi am ajuns aici, prin neimplicare, prin tacere, prin supunere.
Oglinda ar ajuta in situatia asta.
Citeste! Desteapta. Oferta de aprilie:

“Cronicile

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *