Politia Locala a dat o grea lovitura Mafiei Patrunjelului, acordand amenzi in valoare de mii de lei batranelor contrabandiste. Se pare ca reteaua bateanelor avea legatura directa cu mafia din Medelin, ciorbele renumitilor traficanti facandu-se cu patrunjel si urzici din Romania.
Legenda spune ca patrunjelul romanesc a fost introdus in anii ‘90 , intr-un portbagaj de Dacie, si in Mexic pentru o tortilla speciala pentru El Chapo. (poza: Traian Crudu)
Politia Locala a consumat anul acesta, in lupta cu Mafia Patrunjelului, peste 50 000 de lei, bani de benzina. 10 000 de lei au costat hartiile A4 si pixurile, plus cerneala de copiator pentru procesele vebale. Iat salariile celor ce au luptat cu aceasta mafie in ultimii zece ani au ajuns la milioane de euro. Fara pensii speciale!
Dar a meritat pentru ca prejudiciul total al babutelor din mafie a fost de 1000 de lei, in ultimiii 100 de ani. Adica practic unu pe zece milioane din cat fura intr-o zi un manager de spital pesedist dintr-un oras mediu, spre exemplu.
Huo, hoatelor! Care nu va mai ajunge pensia aia de 500 de lei si nu va mai saturati, nesatulelor!

Citeste! Oferta:

“Cronicile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.