14666199_10154155367388978_6661213043534968156_n

Raspuns: Doamna, aplicatie pentru alaptat nu este, dar am gasit una cu ajutorul careia faci copii. Borcea se cheama.

hkl
Carmen, multumim ca imparti cu noi, muritorii, aceste lucruri. Toti barbatii iti sunt recunoscatori.
Cat despre ce scrii… e ok, dar se poate si fara.

14657667_10154547597637278_1977850835_n

Doi fani Ponta, inainte de nunta.

p4

… dupa cum spuneam.

14502720_1680248278891412_6208416800899696761_n Carla’s Nightmare… ca Dreams nu iti pot spune. Incerc de minute bune sa deslusesc tainele cuvintelor tale+cuvintelor tale. N-o sa reusesc niciodata+niciodata.

FOLLOW SI LIKE PE  FACEBOOK: Silviu Iliutacronicipebune

Fragment: Felul în care a pronunţat cuvântul „sex“ mi-a amintit motivul prezenţei mele în apartamentul ei.
– Atunci… nu mai cobor, îi zic. Te aştept dincolo, în dormitor.
– Daaa, sigur. Mă spăl puţin şi vin. Tu pregăteşte-ţi scula de găurit!
Al doilea moment de vinovăţie: în ultimii șaptesprezece ani, nu mi-am folosit scula de găurit cu nimeni, în afară de Amy. Ştiu, femeile ar spune: „Ce bărbaaaat deosebiiiit! Awwww, vreau şi eu unul!“, iar bărbaţii: „Ce cretin, frate!“.
Ştiu că varianta adevărată e „bărbat cretin“, dar în sinea mea mă mândresc puţin cu varianta „bărbat deosebit“. Un bărbat fidel pe cale să o comită cu un manechin incredibil de sexos şi care miroase mai bine decât tot magazinul de parfumuri. Chiar mai bine decât vecinul de la doi care îşi plimbă în fiecare zi câinele cu fundiţă roz.
E greu, stau pe marginea patului Căprioarei, cu bormaşina pregătită, gata să îi găuresc patul, iar prin cap îmi trece un singur gând: o să pot?!

 

Toate trei volumele SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

Fragment CARTE: „Prima amintire fericită a fost cu o felie de pâine cu unt. Ţin minte că într-o dimineaţă am găsit pe ea o feliuţă de salam care avea în componenţă urme de carne. După ce m-am uitat la ea circumspect, am dedus: dacă mama mi-a lăsat-o, înseamnă că e comestibilă. Era prima dată când am simțit gustul cărnii. Am scuipat-o. Îmi era frică. Apoi am vomat. Eram convins că în gura mea e o pulpă de câine sau o coadă de pisică. Sau diavolul. Dacă nu apucau să mănânce carne, tot ce puteau face oamenii era să inventeze povești despre ea. Pentru mine, poveștile despre diavoli, marțieni, despre Japonia, erau la fel de credibile ca și acelea despre carne. Toate vorbeau despre lucruri inaccesibile, necunoscute și foarte îndepărtate. Auzisem că există pe undeva, dar nu aveam nicio certitudine. Îţi spun: au fost ani buni în care m-as fi speriat la fel de rău dacă aș fi întâlnit un japonez pe stradă sau dacă aș fi văzut o bucată de carne în ciorbă. Îmi amintesc cum câte un copil din vecini venea urlând în fața blocului, ca în filmele lui Fellini: -Se dă ceva la Complex! Se dă ceva la Complex! Habar nu aveam ce se dă și când. Poate carne, ouă, portocale. Tot ce știam era că urma să vină, de undeva din lungul străzii, o mașină cu ceva de mâncare. Arareori apucam să cumpăr banane verzi. Le înveleam în ziare și le puneam pe șifonier, apoi așteptam zile în șir să se coacă. Le pândeam noaptea să nu dispară. Un copil nebun din vecini avusese proasta idee să îmi spună că maimuţele le fură când te aştepţi mai puţin. Poate că ţi se pare greu de crezut, dar până pe la 7-8 ani am fost convins că bananele nu cresc în bananieri, ci pe șifonierele din Africa. Nu neg….”
aaa

 

 

5 thoughts on “Mare e gradina facebook! (148)

 1. Pingback: Mare e gradina facebook! (148) – Stiri.US

 2. Arina says:

  Sunt surprinsă ca ati încadrat o mămică, și o intrebare in regula, cu toți prostii si panaramele astea. Sunt mai putin surprinsă ca romanii needucati au răspuns negativ la poza cu mămica, nu cu restul fraierilor.
  Da, exista aplicații care să îți spună când trebuie să îți hranesti copilul. Nu este facuta ca să-ți amintească pentru că ești o mamă denaturata, ci ca sa te asiguri ca iti faci datoria. E pentru mamici care își fac griji, posibil, sau care pur si simplu vor să se asigure că au grija de bebeluș. Ca mama pentru prima oară, iti zic ca am folosit mai mult tehnologia, și un program strict de hrănire, pentru că nu am mai facut asta vreodata!!! Nu a existat multă intuiție, ci educatie.
  Oricum, după cum se vede, alte mamici au făcut mișto de ea in grupul ei de mamici. N.o fi fost de ajuns? Voi nu va dati seama ce promovați? De ce jignim unde nu e motiv? De ce punem la pământ o mamă care are o intrebare? Era mai bine daca întreba dacă se poate rezolva cu o mamă de bătaie, în stil românesc? Orice intrebare sinceră pentru o mamă e de apreciat! Daca o mamă e destul de îngrijorată pentru copilul ei sa întrebe de o aplicatie de adaptat, e destul de buna sa fie mama. Aștept o clarificare de ce ati inclus chestia asta cu toate mizeriile celelalte.
  Thanks

  • Ana Anca says:

   De unde știe aplicația când îi este foame copilului?! Mama trebuie să știe asta sau cel care stă cu copilul. Nu există 2 copii la fel, nu ai cum să îi hrănești la fel. Consider că fotografia cu întrebarea respectivă se potrivește acestei rubrici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *