8178_216303832036953_3698614227436097294_n
Muschi, forta, splendoare! 3 in 1!
Baieti, dacă nici după poza asta nu vă găsiti iubite…inseamnă că toate femeile sunt oarbe!
994744_836601076456330_1444395687557658500_n
Incerc sa inteleg, dar nu reusesc. E prea greu!
Te-ai revigorat? Ti-ai dat seama că e vineri?!
Cine dezleagă acest mesaj primeste ca premiul micutul delfin de plus (sau balena?) si respectul nostru.

INCA MA MAI GASITI AICI, CAND NU PICA SEMNALUL: Silviu Iliutacronicipebune

1004711_987020671336292_2363749130188079766_n
Vai de capul si de limba si de creierul si de capul si de scrisul…
Si de capul si de …

e
Nu stiu ce sa zic.
Daca, totusi, se intamplă si e fată să ii zici Savarina.
Dacă e băiat, i-as zice Salam de Biscuiti.

 

12541091_170741366619460_9058349429019701929_n
Bună seara, ti-a răspuns Petronela:
„Sunt singură si vre au să fi u an preună cu tine. Dau mancare la animale, spăl, ascult manele si vreau o veată cu tine. Dar o dată pe lună treb e să mă duci la mall la oras să mănanc chiftele si placinta la Mc.”
Cronicile unui barbat de Silviu Iliuta

INCA MA MAI GASITI AICI, CAND NU PICA SEMNALUL: Silviu Iliutacronicipebune
Ia carti, sunt bune la facut cornete! SE POT ACHIZITIONA NUMAI DE AICI. SAU FURA DE LA PRIETENI. Diverse variante de pachete pentru volumele 1, 2, 3: PE ACEST LINK

 

Fragment:
„La patruzeci și puțin de ani, ești fix la jumătate. Nedefinit. Prea tânăr pentru a plânge sau râde la amintiri. Și prea bătrân ca să nu ai mii de amintiri la care să îți vină să plângi sau să râzi.
La patruzeci de ani, ești jumătate armăsar, jumătate mârțoagă. Nu aș vrea să spun care jumătate îmbătrânește mai repede, asta diferă de la om la om. Deși în mintea ta te crezi încă un armăsar, copiii încep să te vadă că pe o mârțoagă. E dubios. Cea mai tristă zi de până acum a vieții mele, în ceea ce privește vârsta, a fost acum câteva veri, când urcăm într-un lift cu o fată superbă.
Cam douăzeci și ceva de ani, mirosind extraordinar, împrăștiind miros de primăvară, ca în reclamele proaste la detergent. Bucle blonde, manechin pe orice podium al lumii, dar nu din ăla costeliv și ofilit. Picioare până la Cer, terminate cu doi norișori perfecți, care se întrezăresc prin fusta scurtă și mulată, și ochi de căprioară flămândă. Asta în cazul în care ar exista căprioare cu ochi verzi. Genul cu care ai vrea să stai două ore în lift, apoi să schimbați numere de telefon. După care să mai stați doi ani, în alt lift. În plus, îți zâmbește toată.
– Sărut-mâna, domnule Iliuță!
Și te lovește. Prima lovitură de ciocan vine în moalele capului. Doare.
– Bună.
– Eu sunt fata lui Relu, nu mă recunoașteți? Caut un apartament în zonă. Eram mică atunci când ne-am mutat din cartier. Stăteați la mansardă, în casa de peste drum, iar eu la blocul de lângă.
A doua lovitură este direct în moalele celuilalt cap. Tare, drept la țintă. Brusc, îți dai seama că, oricât de armăsar te-ai crede, ai patruzeci de ani de istorie în spate. Pruncii pe care îi vedeai acum aproape douăzeci de ani au intrat la facultate și îți zic „Sărut-mâna, nenea“?
La mijlocul vieţii, eşti pierdut în spaţiu. Tu tot mai speri că
într-o zi o să te trezeşti şi cineva îţi va spune că ai zece ani. Şi că treaba asta cu îmbătrânirea a fost o glumă proastă, iar mama te strigă chiar acum: „Grăbeşte-te că întârzii la ora de mate’!“

– Mergeaţi în părculeţ cu mine şi cu tata, până să ne mutăm.
– În părculeţul din spate?
– Da! Îmi cam plăcea să mănânc nisip.
– Ți-a prins bine la creștere…
– V-aţi amintit? Mai ştiţi? Ce mai face tanti Amy?
Asta a fost a treia lovitură. Căprioara a lovit drept în suflet, cu cel mai ascuţit cuţit care s-a inventat vreodată: cuvântul.
– E bine. Hai pe la noi, o să se bucure să te vadă!
– Vin! Cum să nu! Ce îmi plăcea când mă dădeaţi în leagăn!
Realizezi că ai devenit un pervers atunci când începi să ai fantezii cu fete pe care le știi de când erau embrioni. Subconștientul tău îți spune că mai ai maximum zece– cincisprezece ani de erecție în viața asta și te îndeamnă să acționezi până nu e prea târziu. Ultima șansă, fraiere!
La patruzeci de ani, îți dai seama că momentul în care erai în scutec este la egală distanță în timp cu momentul în care vei fi în scutec. Și mintea ta face, fără să vrei, primul pas spre Ce bine era pe vremea mea!
– Hai, intră! Cred că mai avem cacao cu lapte.
Pi*da mă-sii de viață!”

 

Recente

12 Comentarii la “Mare e gradina facebook! (statusuri ep. 81)

 1. Ramo says:

  așa am făcut și eu mișto de un cioban.el..marele mistocar.. . eram cu soţul meu și îi povesteam despre bunicii mei.. proaspăt vizitati.. și despre bibelouri.. și aveam o veveriță mica din ceramica în buzunar.. când l-am întrebat dacă vrea să o vadă a holbat niște ochi.. după care am râs mult..

 2. Silviu says:

  Prima poza e mortală … pentru cine nu înțelege … Terminator Trilogy , a doua … este o anagrama , sigur a gândit cu altceva numai cu capu nu , a treia … cred ca are o jucărie yo-yo , sau cine știe sa fie devină vre o sinapse lipsă , aia cu eclerul … bine ca a fost alba chestia aia , Dumnezeu știe ce ieșea dacă era cu Ness sau ciocolată , aia cu pasarica cred sigur ca pasarica a zburat de mult … iar la ultima …. No Comment

 3. Daniela Alina Popa says:

  Nu pot sa cred că sunt adevărate! Poza cu cei trei băieți, este o autoironie. Sunt chiar haiosi… Dar cea cu eclerul, e absurd, trist!!!! Ce se va întâmpla cu tinerii nostru, unii analfabeți, altii fără un scop in viața, doar sa-si arate păsărica pe fb….. Ce viată…

 4. Abdulah says:

  Băi flămândule… Cerșești online ca să îți vinzi cartea… Ai scris o idioțenie de carte și acum ai rămas cu toate copiile pe stoc ??? Văd că te dai rotund și faci pe deșteptul !!! Tu oare nu ai greșit niciodată în viață ??? Hy k tiam pupat cu tzava… Cerșetorule…

 5. Cozma Ioan Marian says:

  Imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun. Urmaresc postarile tale si in general sunt de acord cu ele, prostia trebuie ironizata, ca poate poate se vindeca, sau cel putin se ascunde sub pres. Insa in aceasta postare nu sunt de acord de loc cu prima poza. Nu vad nimic gresit la prima poza, iar faptul ca faci misto de modul in care arata baietii se numeste cyber bullying… Not cool…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *