Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

„Directorul general al companiei de stat Unifarm, Adrian Ionel, este urmărit penal și a fost plasat sub control judiciar de către DNA pentru cinci infracțiuni de corupție. El este acuzat că a cerut 760.000 de euro pentru atribuirea unui contract de achiziție de echipamente de protecție, în timpul pandemiei de COVID.”
Pe noi n-o sa ne omoare prostia. Au mai trait oameni cu mai putini neuroni decat un pepene si au trait bine, unii au prins suta de anj.
Pe noi n-o sa ne omoare Covid. O sa scapam. Mai putini, dar scapam.
Nici macar saracia n-o sa ne omoare. Ajungem saraci, votam pesede, trecem pe pungi cu zahar si ulei si supravietuim. Mizerabil, dar o mai ducem.
Pe noi o sa ne omoram noi, ma! Pana la urma, noi ii alegem si ii suportam pe astia de la conducere. Ne place sa fim furati, ma! Ne-o cerem. „Fura-ma, frate! Fura-ma cat toata tara sufera de Covid, cat e saracie, fura-ma seara, fura-ma dimineata! Da’ fa, ma, si ceva! Fura un miliard, da’ pune, ma, o margareta pe strada, chiar daca costa 300 de lei! Fura 10 miliarde, da’ pune si tu asflat pe 200 de metri!”


Ne-o cerem, fratilor! Ii votam de masochisti ce suntem. Ne place sa fim calariti pana la durere de politicienii aia care se tot rotesc de 30 de ani.
Nenea asta de la Unifarm nu e singur, stati calmi! In spatele lui sunt baietii smecheri din politica, aia care l-au pus acolo. Iar ce vedeti acum, cand nenea e plimbat la DNA, e doar o reglare de conturi intre ei. El e din gasca cealalta!
Am scris acum vreo doua luni despre un prieten care a comandat 3000 de masti din China, pentru angajati, si s-a pomenit cu doua controale. Le era frica baietilor smecheri sa nu faca altcineva import.
Sa fure, maica, da’ sa faca si ceva! Fmm de hoti, nici in pandemie nu ne lasati dreaq sa respiram!

Cititul desteapta! Oferta:
“Cronicile


Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *