Am ras de am lesinat la stirea asta din Republica Moldova:

Mii de liceeni au dat Mitropolia în judecată pentru că acatistele nu i-au ajutat la examene

“După ce au văzut notele de la BAC, mii de elevi au decis să dea în judecată bisericile pentru că nu au fost ajutați de slujbele și de rugăciunile plătite de ei ca să treacă cu bine examenele. Lumânările au ars degeaba, iar acatistele au fost plătite în zadar.

“Ca niște părinți credincioși am achitat la biserică totul. Numai că degeaba. Noi părinții credem că preoții nu s-au rugat cum trebuie. Și-au făcut lucrul de mântuială. Să ne dea banii inapoi, dacă copiii noștri nu au trecut examenele. Totul este din vina preoților”, spune cu lacrimi în ochi Svetlana Filat, președintele Comitetului Părintesc din Chișinău.

Managerul mitropoliei Moldovei Vladimir, este de părere, însă, că părinții au ales cele mai ieftine și ineficiente slujbe. În mare parte, care erau la ofertă cu termenul de valabilitate expirat.

“Moldovenii vor ieftin și bun. Dacă vrei bun, trebuie să plătești. Data viitoare să se învețe minte să cumpere cele mai scumpe slujbe, că o dată in viață dă copilul examene la BAC”, declară revoltat managerul Vladimir. În susținerea tinerilor repetenți Mitropolia anunță că va organiza slujbe de impact, dar prețul acestora încep de la 100 de euro bucata.”

Sursa: Moldovenesri.info