“Cronicile
Alexandra Popescu-York, pe contul ei de Facebook:

“România, m-ai dezamăgit profund. Păcat!
Am obiceiul să mă entuziasmez în tot ce fac și ce îmi propun să fac. Am pornit de la motto-ul “Iubesc România!” și nimic nu mă va convinge contrariul. Așteptam să văd cu nerăbdare litoralul românesc, Mamaia cea plină de viață și mult lăudată. Pe lingă faptul că 6 zile o camera modestă la un hotel de 4 stele cu iz comunist costă 1.000 de dolari, marea este contaminată, mâncarea la fel, terasele și plajele sunt puțin populate și foarte triste. La Fratelli cântă Corina Chiriac, iar în rest bate vântul…

Datorită ghinionului meu în viață, copiii s-au îmbolnăvit subit cu enterocolită și intoxicație alimentară și am avut deosebită plăcere să ajung la Spitalul de B.I. din Constanța unde am văzut cele mai oribile condiții din viață mea.

Am cumpărat săpun lichid, hîrtie igienică, pernă, cearceaf, prosop, tot ce este strict necesar unui copilaș pentru că spitalul nu oferă nimic…
Birourile contabilei și a managerului de spital erau foarte bine amenajate. Le-am văzut în cele 5 ore cât am așteptat să mi se semneze niște hîrtii fără importantă, copilul fiind cărat după mine și cu branula în mânuță. Bine că s-a vindecat (copilul) dar sechelele emoționale prin care am trecut amândoi sunt grave.

România, m-ai dezamăgit profund! Păcat! Eu tot nu o să îmi pierd speranța în ține dar trebuie să trag niște semnale de alarmă, poate te trezești!

În afară unor oameni (români) minunați care pot să îi număr pe degete, sunt foarte dezamăgită de România și de români. Păcat! Păcat!”, a scris Alexandra Popescu-York pe contul sau de Facebook., citată de Ziarul Romanesc.

Oferta carti:

Cartea Detectiv de Romania, Silviu Iliuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *