(Continuarea acestui articol: Inca o inventie romaneasca de rasunet mondial: bancile cu gard.)

De fapt, au fost mai multe minuni:

Prima: cineva de la Primaria Timisoara chiar s-a sesizat.
Puteri spune ce vreti, dar in Romania, asta e o minune.
Vezi celelalte aberatii ale edililor prezentate pe blog.
Nimeni nu a miscat un deget!

A doua minune: cel care s-a sesizat de aceasta aberatie din Parcul Lamaita, a dispus mutarea bancilor in regim de urgenta. Mai mult, echipele de muncitori au lucrat in weekend!
Ceva rar, deosebit.
Acum, nu imi dau seama daca omul (posibil Primarul Robu) chiar isi da seama de aberatie sau doar i-au dat lacrimile ca ca se radea de el la greu pe internet.


min

A treia minune: se vede treaba ca e bun si internetul asta la ceva.
Asa ca, daca mai vedeti astfel de aberatii, va rog sa le sesizati.

PS: „Jurnalistii lu’ peste” de la B1tv nu au citat sursa (www.cronicipebune.ro) de unde au furgasit declaratia batranicii si s-au facut ca nu inteleg ce este acela un pamflet.
Si hoti si putin dezinformatori. De unde se vede treaba ca astea nu sunt doar armele Antenei 3.
Citez din labeunu tv:
„O femeie de 86 de ani sustine ca a mers in parc cu stranepoata ei si a ramas stupefiata de ce a putut sa vada. Mai mult, batrana il ironizeaza pe primarul Robu pentru bancile cu gard.
„Excepțională lucrare, dom’ Primar! Mai, Robu lui Dumnezeu… Îmi tremurau și mie picioarele și voiam să mă așez. Am încercat jumătate de oră să găsesc cum se ajunge la bănci. Nu e chip! Am încercat să mă cațăr pe bușteni, dar am rămas înfiptă în gard jumătate de oră. Noroc că a trecut pe acolo un student și m-a dat jos. Fractură de șold, dar se rezolvă cu o proteză”, a spus bătrâna.”
(sursa: B1 tv)

Asadar, pentru domnii de labeunu am o declaratie a batranicii de 86 de ani( o furati voi de aici, da?):
„Domnilor, incerc de doua zile sa va sun la redactie si sa gasesc ub ziarist. Exista vreunul pe acolo? Sau aveti numai din astia care nu stiu ce e ela un pamflet? Oricum, am o stire in exclusivitate pentru voi, o scriu aici ca am vazut ca o preluati ca gastele: Sora mea locuieste pe Uranus si a venit in vizita pe Terra pentru cateva zile. E casatorita cu Oky, un uranusian cu 4 ochi doua organe de reproducere. Si-a parasit martianul pentru el. In fine, dragoste mare. Ideea e ca sora mea sta la mine doua zile, in Timisoara. Va intereseaza un interviu in exclusivitate cu ea? O sa vorbeasca despre orice, despre viata pe Uranus, concediile pe Jupiter. Si despre faptul ca toti din Calea Lactee il voteaza Basescu! Daca va intereseaza, raspundeti dracu la telefonul ala, nu mai stati atata la furat!”

surse: B1 tv(furand) si Digi24.ro

*gasesti cele mai recente articole pe facebook/cronicipebune

*acest articol poate fi preluat numai in limita a 300 de caractere, cu link catre sursa.

4 thoughts on “Minune la Timisoara: bancile au fost eliberate!

  1. Bughiu Danut says:

    In cazul acestor banci sigur a fost o greseala de ….amplasare geografica!! Ele de fapt au fost gandite pentru judetul Bihor,nu pentru parcul din Timisoara! Mai exact pentru a fi montate in incinta stadionului din localitatea Finis, judetul Bihor :

    assets.sport.ro/assets/sport/2010/07/16/image_galleries/97674/t_size2/thumb_poza-zilei-asta-de-profesionism-se-antreneaza-in-panta.jpg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *