Cred ca asta e mizeria mizeriilor, nesimtirea nesimtirii: sa iti faci campanie la Neonatologie, sa intri la nou-nascuti fara masca pe fata, cu aparatura de filmat adusa de afara si nedezinfectata, purtatoare de microbi.

Eu, daca as fi avut un bebelus in salonul spitalului din Focsani, as actiona-o imediat in judecata pe Dancila!

“Tatăl unui bebeluș luat în brațe de Dăncilă: le-au dat pături și perne noi și le-au luat după ce a plecat premierul. (Realitatea de Vrancea)”

Nu e posibil sa intri cu alaiul de oameni dupa tine printre bebelusi, sa ii iei in brate dupa cum vrea muschiu’ tau si sa nu iti pui problema nicio clipa ca esti purtatoare de microbi. Ca echipa aia de filmare care se tine dupa tine are o aparatura aduse de pe teren si pe care nimeni n-a dezinfectat-o la intrarea in salon.

Copiii nu sunt agentii vostri electorali! Nimic in lumea asta, madam Dancila, nu iti permite sa folosesti un nou-nascut pentru campania ta! Nimic!

Bai oameni buni, voi va dati seama ce se intampla?!
Poate ca al tau copil e in salonul ala din Focsani. Poate ca vezi aceste imagini. Actioneaza-o, omule, in judecata! Poate asa invata si nemernicii astia ca bebelusii nu sunt marionetele lor electorale si ca toti oamenii trebuie sa respecte regulile spitalelor, reguli de igiena si de siguranta. Nimeni nu e mai presus de lege, chiar daca esti o toapa de la Videle cu 4 clase facute pe bune si o diploma de facultate luata intr-o tara in care toti prostii au facultate.

Jos labele de pe nou-nascuti, femeie!

6 thoughts on “Mizeria mizeriilor: sa intri cu microbi, fara masca, la nou-nascuti!

  1. MIHAELA says:

    Articol de 2 lei. Era datoria spitalului sa ii asigure masca. Sigur nu va veni nimeni din Bucuresti pana in Focsani cu masca in buzunar. Dar cand vin vizitatorii, rudele, prietenii? Cate 5 intr-un salon, fara masca, fara nimic, atunci nu se scriu articole?

  2. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 04 – 10 noiembrie 2019?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *