Citesc revista Vogue. Vreau sa fiu informat despre ce se mai poarta in materie de moda masculina. Nu de alta, dar tricoul ala de 12 lei din Cora trebuie sa fie si el in tendinte. Daca imi cumpar fuchsia si se poarta frez?

Cel din poza de mai sus este Adrian, un baiat muncitor din Drumul Taberei. Cum s-a nascut acest outfit indraznet? Intr-o zi Adrian s-a imbatat ca porcu’ si a adormit in garaj, culcat pe burta. S-a trezit putin si a vrut sa mai bea o bere, pe care sa o desfaca cu fierastraul. Era beat, na…  Cand s-a dus la magazin sa isi cumpere altul, un hipster l-a observat si i-a zis: „Ce outfit cool, bro!” Si Adrian i l-a vandut pentru 200 de Euro. Pe scurt, asta a fost istoria. Acum colaboreaza cu Botezatu pentru o noua colectie care include si ciocane.
Da, in ciuda aparentelor, Marinuj din Facaieni este barbat. Noul model de barbat, dar care nu suporta epilatul. In rest, e fata buna.
Vasile, mare fan Superman. A lansat aceasta moda intr-o zi cand a plecat de acasa si a uitat sa isi ia chilotii.
Probabil cel mai sexy barbat din aceste poze, Pamfil. A dat o gramada de bani pe pantalonii din Carrefour, a investit in 5-6 perechi. Acum nu mai are ce face cu ei, ca s-a ingrasat putin, si plange de moare dupa bani. Asa ca ii poarta dupa cum vedeti, in fiecare zi cate o pereche. Daca mai mananca mult o sa poarte asa si chilotii.
Costelus, baiat sexy, frumusel, crescut de bunica. In poza de mai sus venea de la o vizita la aceasta. Maine ii face si pantalonasi scurti.

Si cel mai tare mecanic auto-instalator-depanator tv-frizer din Romania. Este bun in special atunci cand iei mobila de la Ikea si nu se potriveste niciun imbus. Il comanzi acasa pe Georgica, vine si sta ca prostul 5-6 zile. Pana reusesti tu sa montezi masuta de cafea.

De Silviu Iliutacronicipebune

„Toate titlurile bune au fost date”, de Silviu IliutaCosta 39 de lei si se comanda online de pe site-ul www.bookzone.ro.

Fragment din cartePatul fecioarei era cel de sus, deasupra Alionei, o basarabeancă zdravănă de 0.12 tone.
-Crezi că au adormit? o întreb.
-Carmen, da. Dar Aliona nu, că încă nu a început să vorbească în rusește.
Am început să ne sărutăm în liniște printre sforăiturile lui Carmen.
Iar eu, mi-am trimis mâinile în expediție pe corpul ei.
Pfoai, ce excursii! Ce ținuturi noi am descoperit în noaptea aia! Zone tropicale umede, munți și dealuri pe unde nu mai călcase picior de bărbat.
Apoi podișul, unde fusese cândva o junglă amazoniană. Și pe care nici măcar Soarele nu-l văzuse până acum.
Nu mai știam nici cum mă cheamă, eram transpus tot în Manualul de Geografie al Ameliei.
I-am dezbrăcat bikini roz pe care îi văzuse toată Politehnica și am început să explorez cu grijă Marele Canion din Slobozia.
-Mai ușor cu mâna, Tăntălăule, ca îmi vine să gem, îmi șoptește la ureche.
-Bine, gemi!
-Nu pot, Aliona e trează. În pana mea!
Așa că mi-am chemat mâinile din expeditie și m-am mulțumit cu sărutări.
-Trebuie să îmi zici ceva trist, m-am încins prea rău și vreau să îmi treacă până adoarme, îmi zice.
-Mâine am predare la corporație. După ce facem dragoste, mă duc să termin câteva grafice.
-Nu așa de trist, Iubire, că îmi trece de tot.
Aliona aia era de comă! Trebuia să îi pun ceva în apă ca să adoarmă! Mă gândeam să bat pe la ușile căminului, să dau șpagă cuiva și să o mut acolo.
-Uşide becu’! Uşide becu’! urlă Aliona.
-Gata, doarme bestia? o întreb pe Amy.
-Nu încă, asta e în basarabeană. Îi intră lumina de la felinar
în ochi.”

aaa

2 Comentarii la “Moda 2017-Horror Couture. (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *