Daca aveti de trimis niste ganduri bune zilele astea, cred ca ar trebui sa mearga catre acest om, Catalin Denciu, medicul din Piatra Neamt care a salvat atatia oameni si care sper din inima sa fie salvat la randul sau. Poate gandurile voastre bune functioneaza cumva…
Are 47 de ani, este specialist in Terapie Intensiva, iar acasa il asteapta doi copii si o sotie, medic ginecolog.

Mai jos, comentariile fostilor pacienti despe un medic care nu accepta spaga.
„Mi-a fost anestezist la o operaţie. După, deşi fusesem avertizat, m-am dus la el cu o carte a mea. A luat-o zîmbind, dar mi-a spus: Sper că nu aţi pus ceva în ea. Eu am dat din umeri. El a foiletat cartea, a scos din ea bancnotele şi mi le-a dat înapoi. Eroii sînt oameni simpli şi normali”, a scris pe Facebook Geo Moroșanu, fost judecător la Bicaz și Piatra Neamț.

„Si la operația mea tot el a fost anestezist. Nu a cerut nimic, nu a primit nicio atenție! Doar un „mulțumesc”! Aceștia sunt adevărații doctori!”

Și la operația mea de cezariana a fost tot dumnealui ca și anestezist, iar soția ca și medic curant ginecolog. Oameni deosebiți. Dl doctor nu a primit nimic! Sănătate multa și putere atât lui cât și familiei pentru a putea depăși aceasta grea încercare a vieții.”

„Dumnezeu să-l ajute! Și eu când i-am oferit ceva, mi a spus ca am acasă o prințesa, să-i cumpăr ei ceva, el și a făcut meseria, un mare OM”

„Și eu am fost avertizată să nu încerc cu ceva la dumnealui, că nu va primi așa că nu îmi rămâne decât să mă rog pentru el să îi dea Dumnezeu multă. multă sănătate!”

1 Comentariu la “Multumim, domnule doctor!

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 09 – 15 noiembrie 2020?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *