Iata ce a declarat Floricica, agricultoare si asistenta medicala, din Satu Nou: „Mie mi se pare ca stirea asta de o preia toata planeta e o porcarie. Sotul meu, cu care sunt de 30 de ani are 180 de kile, ragaie si mananca incontinuu tot ce ii pun in troaca. Apoi adoarme la televizor, ca porcu’.
O singura nemultumire am si eu: am citit ca orgasmu’ la porc dureaza 30 de minute, iar al meu nu aduna atat nici daca traieste 2000 de nai, cu tot cu preludiu, care la el inseamna o palma. Cum fac sa semene mcu porcu si din punctu’ asta de vedere? Daca nu sepoatre, imi iau crocodil si aia e…”

Andreea, fosta pitipoanca, acum femeie de casa: ” Eu inainte am fost cu un cocos, dar l-am lasat ca nu avea bani si era vai de el. Apoi m-am cuplat cu un dinozaur, macar ala avea bani. Acum sunt cu un bou, asa ca nu mi se pare mare stire sa te casatoresti cu crocodili, si sa o mai si preia toata lumea.
Boul meu ii voteaza tot pe aia din PSD, de 20 de ani, iar eu ii spun ca e idiot si el nu ma asculta. Acum, daca stiti dumneavoastra: crocodilii astia cu cine voteaza? Mai ca l-as schimba cu unul…”

Citeste si: 15 lucruri pe care nu le stiai despre papucii tai blanosi.

aaa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *