“Vă recomand să nu urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan, Mioarei Mantale, Elenei Udrea”, le-a sfătuit preşedintele PNL Bucureşti, Ludovic Orban, acum cativa ani, pe femeile liberale din Alba.

Iar acum Raluca nu mai umbla ca nauca, vorba lui Margineanu. Ea a ajuns vicepremier. Orban si-a schimpmbat parerea despre ea. S-a intors in timp si a vorbit cu Ralucuta. I-a spus:

-Fata, ai grija si tu, m-am intors in timp 20 de ani sa iti spun sa faci altfel politica, da? Uite, fii ca Norica sau ca Mona Musca!

 

„Nu trebuie să treceţi prin patul niciunui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante”, a adăugat, ulterior, Orban atunci. Dar acum, in 2019, a uitat. Raluca e din noi curata, neprihanita si priceputa. Vicepremierul Roamaniei, DA?!

„E sub demnitatea mea să comentez astfel de afirmaţii de joasă speţă. Cel mai grav este însă că ele vin din partea unui coleg de partid, dar probabil că acesta este nivelul la care Ludovic Orban poate să facă politică”, a reacţionat Raluca Turcan, membru al Biroului Permanent Central al partidului. Atunnci, cand Orban a numit-o practic „parasuta”, Turcan era suparata. Astazi era umar la umar cu liderul Orban, iar pe viitor ii va fi cel mai apropiat colaborator. Vicepremierul Romaniei, DA?!:))))))

Bai, eu stiu ca politica e un mare bordel, dar uneori nu mai stii care e clientul si care e curva. Sunt confuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *