Posesoarea acestul cont de facebook este Profesor Doctor Universitar Cristiana Sîrbu (sau Sârbu, că nu e hotărâtă). Autoare a peste 100 de lucrări ştiinţifice...2

Faptul ca ati ajuns "an" Academia Romana mă face să plang tot restul "Vieti". Vă implor, spuneti-mi ca ati dat spagă sau că v-ati cuplat cu un academician. Sau ca e o minciuna si NU sunteti in Academie. 

Dacă ati ajuns acolo pe merit, inseamnă că in curand veti fi colegă cu Daniela Crudu. 15

Universitatea Agricola si Medicina Veterinara ziceti? Sectia Implantul Neuronilor de Ovine la oameni? Ce naiba, ati făcut experimente pe dumneavoastra?!?!

 5

Citind ce scrieti, mă purtati "antr o lume" de cosmar. Doamna Prof. Dr. Univ. Cristiana, măi, păpusă... Sigur erati "pudrată cu zăpadă"? Nu cumva omătul ăla stătea pe masă, il amestecati cu un betisor si il trăgeati pe nas?

Intreb si eu..incerc să găsesc o explicatie. 6

"Antreaga" omenire vă "ambrătisează" si ea. Doamnă, vă rog să imi permiteti să vă atrag atentia: ati scris gresit "ÎNĂLŢAREA". Era "ÂNĂLŢAREA". Putină atentie, vă rog! 11

Am citit de cateva ori si am inteles: "Da" inseamnă "Doamna". Acum inteleg cum ati facut carieră, Doamna DA. Pur si simplu nu ati stiut să spuneti NU unui bărbat cu functie? 4

 

 Cristiana, pot să te tutuiesc? Vezi că "obraji" nu umezi este de la fulgi, ci obraji umezi este că te-ai asezat cu inteligenţa in baltă. (poponeaţa, ca să nu  fiu evaziv)17

Acum se face lumină, s-a ridicat ceaţa! Nu e vina dumneavoastră, ci a scolii.

Ati studiat cumva la Moscova?

Profesorul de limbă engleză al lui Nea Nelu era si profesorul dumneavotră de limbă romană? O singură problemă, minoră: era profesor de rusă.

*(sursa poze: facebook Paul Gabor)

*articolul poate fi reprodus in limita a 300 de caractere, cu link catre sursa

3 Comentarii la “Orice agramat poate ajunge Profesor Universitar?

 1. Turcan Genoveva says:

  Nu pot să cred! Am orbit!Propun Academiei sa dea un test de Limba Romana (oral și scris),tuturor aspirantilor. A,și sa le interzică postarile idioate pe FB.

  • Marian Gheorghe Bebi says:

   Este incredibil,inacceptabil!!!Oare,cum sa ne aparam,de ofensiva brutala a agramatilor,a impostorilor,a tupeismului ?Biata romanie,pe mainile cui ai ajuns!!!Apropo,am opt clase,plus trei profesionale,absolvite in 1980 !Am scris corect,pot sa intru in Academia romana?

 2. Andrei says:

  Vorba aia… „Cand esti mort nu stii ca esti mort ..e greu doar pentru ceilalti ..la fel si cand esti prost” Nu e vina ei. Ea e doar o proasta. E vina alora care i-au vandut un doctorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *